Polat Şaşmaz
Favori Üye
Dublaj olduğunu bildiğim için kötü dedim zaten. Yalnız sonraki seside dublaj hatta Erhan'ı seslendiren kişi seslendiriyor.
Dublaj olduğunu hatırlatırım![]()
Yorum yap arada paylaşınca keyfi çıkıyor. Yoksa forumda işimiz ne?İzlemez olurmuyum diğer dizilerden farklı olarak sessiz izliyorum yani yorum yapmadan Yine süper bir bölüm olmuş
11 yıldır Erhan'ın sesinin dublaj olduğunu bilmiyordm 😱 Video açtım aslında sesi fena değil niye kullanmamışlar ki acaba?Dublaj olduğunu bildiğim için kötü dedim zaten. Yalnız sonraki seside dublaj hatta Erhan'ı seslendiren kişi seslendiriyor.![]()
Erhan'la Abdulhey'i seslendiren aynı kişi işte. Erhan'ı ince sesiyle seslendirirken Abdulhey'i biraz daha gırtlaktan seslendiriyor. Gerçek seslendirme sanatçıları zaten onlarca ses çıkarabilir.11 yıldır Erhan'ın sesinin dublaj olduğunu bilmiyordm 😱 Video açtım aslında sesi fena değil niye kullanmamışlar ki acaba?
Reklam 😡
Aga siz reklam araliksiz izlemiyonuz mu ?11 yıldır Erhan'ın sesinin dublaj olduğunu bilmiyordm 😱 Video açtım aslında sesi fena değil niye kullanmamışlar ki acaba?
Reklam 😡
aynen devam ÇİĞDEM bu sinerjiyi hiç bozmayalım bu sene epey iyi geri dönüşler alıyoruz 😀@-KADİR- AAA BUKADAR OLURR 21:45 ve 22:45 reklam saatlerimde veriyorlar bu akşam beni takip ediyorlar galiva vadi ekibi![]()