Kurtlar Vadisi Pusu 232.Bölüm Yorumları

Bana neden sormuyorsun aga beni adamdan saymiyon mu ? :T:
ne alakası var aga yav tahminleri gerçeğe yakın oluyor senin tahminlerin uçuk oluyo hep o yüzden sormaya gerek yok :D

şu sahneleri onur tan çekseydi daha iyi olurdu hakkatten gelen gideni aratıyormuş çatışma sahneleri 0 doğan çatışma sahnelerinden anlamıyo bunu başından belli etti inşallah yardımcı bir yönetmen bulurlar sezon sonuna kadar böyle gitmez
kesinlikle aga ben zaten hep tedirgindim behzat ç nin yönetmeninden ne olacak diye adamlar o akdar yavaş ve sıradan dizi çekiyolardı ki hiçbir zorluğu yok yönetmenlik vadide meydana çıkar ve benim 3 bölümde değerlendirmem
doğan ümit karaca vadinin yönetmeni değil o çatışma sahneleri kadar kötüsünü Onur Tan hiç çekmemişti gerçketen gelen gideni aratıyor demi
bence de onur tan çekse çok daha iyi çekerdi o sahneleri tecrübeli de adam
reaksiyonun çatışma sahneleri daha iyi şuan kuru sıkı kullanıyolar bide

yav en dandik diziler bile kuru sıkı kullanırken biz nasıl kullanmıyoruz akıl alır gibi değil

@takas beyaz karanfil de dahi kuru sıkı kullanıyorlarmış
bu kadar para akıtıyolar neden kuru sıkı kullanılmaz benim mantığım almıyor aga hiçbir sebep bulamıyorum
serdar akar ismini ilk duyduğumuzda ne kadar sevinmiştik halbuki vadiye pek bi yararı olmadı

seoznun en müthiş transferi teknik ekibe bence selahattin sancaklı ismidir
adam görüntüde çağ atlattı ya harika bişey çekiyor
keşke direk yönetmen olsaydı ya

bizim şanşımıza tükürim çapsız dizilerin çatışma sahneleri bile ne yazıkki bizimkinden kat ve kat üstün bu acı bir gerçek

bizim şanşımıza tükürim çapsız dizilerin çatışma sahneleri bile ne yazıkki bizimkinden kat ve kat üstün bu acı bir gerçek
ayar çekecekler heralde aga bizim gördüğümüzü onlar göremiyorsa diyecek bişey olmaz zaten

Yalnız Onur Tanın daha iyi olduğuna katılmıyorum hatırlayın geçen sezonu daha kötüydü çatışma sahneleri ha şimdi iyi mi bence iyi değil çok kötü ama senaryo çatışma açığını kapatıyor

Yalnız Onur Tanın daha iyi olduğuna katılmıyorum hatırlayın geçen sezonu daha kötüydü çatışma sahneleri ha şimdi iyi mi bence iyi değil çok kötü ama senaryo çatışma açığını kapatıyor
aynen aga onur tanı da gördük çok istikrarsızdı ümit beye şans verelim efectler ve silah sesleri düzelse daha iyi gözükecek

aga bence onur tan çatışma sahnelerinde daha iyiydi ben bu kadar kötğ olduğunu hatırlmıyorum
onur tan çok laubali çalışıyordu hiçbişeye dikkat etmiyordu ama silah sesleri falan iyiydi bu yılki çatışma sahneleri felaket tek kelimeyle doğan ümit karaca gözüme giremedi

aga bence onur tan çatışma sahnelerinde daha iyiydi ben bu kadar kötğ olduğunu hatırlmıyorum
onur tan çok laubali çalışıyordu hiçbişeye dikkat etmiyordu ama silah sesleri falan iyiydi bu yılki çatışma sahneleri felaket tek kelimeyle doğan ümit karaca gözüme giremedi
Bence pek fark yok geçen seneyle aynı evet bende bu durumdan şikayetçiyim ama ilerleyen zamanlarda düzeltilir

agalar ben yarın da çalışıyorum, üzülerek muhabbeten şimdilik ayrılıyorum, hayırlı geceler

aga senaryo o kadar iyiydiki yönetmene bile fazla kızmak gelmiyor içimden
senaryoya görüntü kalitesine tek bir lafım yok ama geçen sezondan belli şu sahneleri bir düzeltemediler gitti benim canımı bu sıkıyor dublajları hiç söylemiyorum adamların şakır şakır türkçe konuşması gerçekten saçmalık verin alt yazıyı bırakın anlayan anlasın anlamayan anlamasın nasıl amonda alt yazı koyuyorsanız diyerlerindede yapın.