ee göz var nizam var çok bilmişlik de bir yere kadar gerçi bu da zihniyet meselesi , mesela adam bu bölümü hiç izlemeden polat iki silahla gidip işid i bitirdi ne kadar saçma diye yorum yaparYalnız bazı forumlardaki kıl kuyruklar bile bu sezonun çok farklı olduğundan bahsediyorlar
aga ben geçen hafta 9 dan yukarı alamaz dedim 9 12 gibi bişey aldı bu haftada aynı oranları bekliyorum ama şunu belirtim maç olmasaydı 11 i görebilirdik@34rcp44 aga senin reyting tahminin nedir
ona da bir çözüm bulmalrı lazım cidden sahnenin güzelliğini öldürüyorlar @takas beyaz karanfil de bile kuru sıkı kullanılacakmışBenim tek eleştirim çatışma sahnelerındeki efektler silahlar
Bana neden sormuyorsun aga beni adamdan saymiyon mu ?abi senin tahminin nedir @china_shangai @-KADİR- aga seninde tahminini alalım
Aga su Vadi forumunda bir adam var onu alsalar varya cosariz birazdan atarim bir videosunuşu sahneleri onur tan çekseydi daha iyi olurdu hakkatten gelen gideni aratıyormuş çatışma sahneleri 0 doğan çatışma sahnelerinden anlamıyo bunu başından belli etti inşallah yardımcı bir yönetmen bulurlar sezon sonuna kadar böyle gitmez
aynen abi benimde eleştirim bu olacak efektten ziyade seslerBenim tek eleştirim çatışma sahnelerındeki efektler silahlar
olur mu olur nasılsa daha önce gördüğümüz şeylerYolda Mr.Keyi gorup dovmesinler adami ?