Kurtlar Vadisi Pusu 232.Bölüm Yorumları

@34rcp44 aga senin reyting tahminin nedir

Yalnız bazı forumlardaki kıl kuyruklar bile bu sezonun çok farklı olduğundan bahsediyorlar
ee göz var nizam var çok bilmişlik de bir yere kadar gerçi bu da zihniyet meselesi , mesela adam bu bölümü hiç izlemeden polat iki silahla gidip işid i bitirdi ne kadar saçma diye yorum yapar

Benim tek eleştirim çatışma sahnelerındeki efektler silahlar

Seni Unutmayacağız Kara.. Polat Alemdar,Memati,Abdülhey,Erhan,Kara benim liste bu şekilde bu 5 li ömrüm boyunca kalbimde olacaklar

Bizim profesör martin arabulucu muymuş enteresan oda ingilizci çıktı

şu sahneleri onur tan çekseydi daha iyi olurdu hakkatten gelen gideni aratıyormuş çatışma sahneleri 0 doğan çatışma sahnelerinden anlamıyo bunu başından belli etti inşallah yardımcı bir yönetmen bulurlar sezon sonuna kadar böyle gitmez

goll beşiktaş bir bir :D
Seyrettiğim kısımlarda bjk çok gol kaçırdı

şu sahneleri onur tan çekseydi daha iyi olurdu hakkatten gelen gideni aratıyormuş çatışma sahneleri 0 doğan çatışma sahnelerinden anlamıyo bunu başından belli etti inşallah yardımcı bir yönetmen bulurlar sezon sonuna kadar böyle gitmez
Aga su Vadi forumunda bir adam var onu alsalar varya cosariz birazdan atarim bir videosunu

aynen abi benimde eleştirim bu olacak efektten ziyade sesler​
Ben o kadar anlamam silahlardançıkan sesler samanyolu dizilerinde ki gibi olmuş​