Kurtlar Vadisi Pusu 232.Bölüm Yorumları

vadi twıtterde trentopic oldu yine 🙂

bak dediklerin olursa güzel olur işte
tabiki cnm
özet 21:00 biticek 21:45 reklam olucak 22:00 devam edicek 22:45 reklam gelicek
23:00 devam edicek 23:30 reklam gelicek 23:40 reklam bitice 5 dakika sonrada 23:45 dizi biticek bence bu şekilde 10 üstü rahat alırdık her hafta 🙂🙂

eve taga bi programda izlemiştim ayırt bile edilmiyor diye bilirim
bu arada kordon yani yasin diziye acayip yakıştı be on numara adam :D
O zaman niye ŞT'de dublajlamışlar ki aga. :D:D

Ben de en başından beri destekledim Vadi'ye yakışacağına emindim. :D

Reklamlar bitti!

Dizinin başlangıç kısımlarında bazı hatalar gözüme çarptı. Birincisi araba içinde öldürülen adamlardan biri kamera o açıya geldiğinde gözü resmen açıktı ve daha sonra kapattı ama hepsi ölü denildi.

Diğer bir hata Irak mı İran mi ne polisiydi unuttum orada ama Kara ve ekibine saldırırdıktan sonra elinizi başınızın üzerine koyun diyor bunu Türkçe söylüyor ama Kara neden ekibine aynı şeyi bir daha söylüyor orayı anlayamadım. @takas :)

serdar akar ne iş yapıyo vadide acaba

obaaaaa işte müzik

Dizinin başlangıç kısımlarında bazı hatalar gözüme çarptı. Birincisi araba içinde öldürülen adamlardan biri kamera o açıya geldiğinde gözü resmen açıktı ve daha sonra kapattı ama hepsi ölü denildi.

Diğer bir hata Irak mı İran mi ne polisiydi unuttum orada ama Kara ve ekibine saldırırdıktan sonra elinizi başınızın üzerine koyun diyor bunu Türkçe söylüyor ama Kara neden ekibine aynı şeyi bir daha söylüyor orayı anlayamadım. @takas :)
orda arapça söylüyor onun üzerine dublaj yapıyolar seyirci anlasın diye
yani dizide arapça söylüyor adam

ilki hata değil ölür zaten :D

şuan ekrandaki tüm dizilerin kat kat üstüned bir görüntü kalitesi var inanılmaz bir etki yaptı selahattin sancaklı adamın dibi dibi
keşke yönetmen olsaydı direk doğan ümit karacayla olmaz bu iş
geçen bölüm 1 şans daha verim eleştirmim yenidir dedim ama yok böyle çatışma sahnesi yok
kuru sıkıya bile geçmemiş adam

Forum İstatistikleri

Konular
176,294
Üyeler
8,560
Son Üye
Fato