Kurtlar Vadisi Pusu 232.Bölüm Yorumları

ulan ms.key ne pislik çıktı be kara ya da viris ü bulaştırdı

hakan boyav oynamıyor ya yok böyle bieşy adam kafada bitirmiş rolünü şuraya bak
biran önce ölsün

yaaa offfff yaaa babam beşiktaş maçını açtı ve digitürk pilaydan vadiyi izleyemiyorum kanal d hakalrı nedeniyle ayın verilmemektedir diyor ağlıcam limdi yaaa pazara akdar nettende bakamıyorsun nasıl beklicem şimdi ben en önemlisi artık kurtlar vadisini izleyemicekmiyim perşembe akşamları :T
:T

aga bir gram olsun üzülmüyorum abdülhey olsa çok fena üzülürsüm ama adama tören yapmadılar

sagir çok müthiş bi karakter o ses tonu off be :D
Diziden ayrılmasaydı iyiydi ama Beyaz Karanfil'i izleyeceğim. Kara benim en sevdiğim oyuncuların başında geliyor.

yaaa offfff yaaa babam beşiktaş maçını açtı ve digitürk pilaydan vadiyi izleyemiyorum kanal d hakalrı nedeniyle ayın verilmemektedir diyor ağlıcam limdi yaaa pazara akdar nettende bakamıyorsun nasıl beklicem şimdi ben en önemlisi artık kurtlar vadisini izleyemicekmiyim perşembe akşamları :T
:T
öyele deme ya ben de üzüldüm bir yolunu bulursun elbette hele şu haftayı bir atlatalımda biz anlatırız sana

aga

yapma ya asıl abdülhey e bir gram üzülmem asıl hain o
aga 11 yıllık efsanemiz o bizim benim en sevdiğim karakterlerden biridir vadide eğer sağlam bi tören yapılsaydı ben acayip üzülürdüm
kara çok eski değil ve vadiyi resmen sattı çok aktifken o yüzden karaya falan üzülmem ben Abdülhey gitmiş yemişim karasını

öyele deme ya ben de üzüldüm bir yolunu bulursun elbette hele şu haftayı bir atlatalımda biz anlatırız sana
nasıl yolunu bulucam babam maç oldumu maç açıyor şuan izleyemiyorum pazara kadarda izleyemicem :T
ben televizyondan izleyemiyordum zaten şimdi her hafta pazara kadarmı beklicem :T

erhan yine sahalarda biraz zayıflasada aktif olarak sahada görsek