Evdeyim ben ohooo özete yetiştim ben izliyorumSen trende nasil izliyorsun
mr.key e laf yok aga iyi yaptıulan ms.key ne pislik çıktı be kara ya da viris ü bulaştırdı
aga bir gram olsun üzülmüyorum abdülhey olsa çok fena üzülürsüm ama adama tören yapmadılarKara ve Polat sarıldı yok ağlamıyorum gözüme toz kaçtı.![]()
aga ne iyisi adam tam bir köpek yamr.key e laf yok aga iyi yaptı![]()
yapma ya asıl abdülhey e bir gram üzülmem asıl hain oaga bir gram olsun üzülmüyorum abdülhey olsa çok fena üzülürsüm ama adama tören yapmadılar
sagir çok müthiş bi karakter o ses tonu off be![]()
adamıma laf yok agaaga ne iyisi adam tam bir köpek ya
Diziden ayrılmasaydı iyiydi ama Beyaz Karanfil'i izleyeceğim. Kara benim en sevdiğim oyuncuların başında geliyor.aga bir gram olsun üzülmüyorum abdülhey olsa çok fena üzülürsüm ama adama tören yapmadılar
sagir çok müthiş bi karakter o ses tonu off be![]()
öyele deme ya ben de üzüldüm bir yolunu bulursun elbette hele şu haftayı bir atlatalımda biz anlatırız sanayaaa offfff yaaa babam beşiktaş maçını açtı ve digitürk pilaydan vadiyi izleyemiyorum kanal d hakalrı nedeniyle ayın verilmemektedir diyor ağlıcam limdi yaaa pazara akdar nettende bakamıyorsun nasıl beklicem şimdi ben en önemlisi artık kurtlar vadisini izleyemicekmiyim perşembe akşamları
![]()
aga 11 yıllık efsanemiz o bizim benim en sevdiğim karakterlerden biridir vadide eğer sağlam bi tören yapılsaydı ben acayip üzülürdümaga
yapma ya asıl abdülhey e bir gram üzülmem asıl hain o
nasıl yolunu bulucam babam maç oldumu maç açıyor şuan izleyemiyorum pazara kadarda izleyemicemöyele deme ya ben de üzüldüm bir yolunu bulursun elbette hele şu haftayı bir atlatalımda biz anlatırız sana
Ben sana link atarim bolum bittikten sonranasıl yolunu bulucam babam maç oldumu maç açıyor şuan izleyemiyorum pazara kadarda izleyemicem
ben televizyondan izleyemiyordum zaten şimdi her hafta pazara kadarmı beklicem![]()