eve taga bi programda izlemiştim ayırt bile edilmiyor diye bilirimAynen. Gerçek sesi de dublajlı sesine epey benziyor yanlız.@kvp-medya
Çok komik sahneler yazıyorlar ya kendimi gülmekten alı koyamıyorumAkif sahneleri çok abartılı olmaya başladı tek vuruşta bayılıyor adam Muhammed Ali oldu başımıza.![]()
tabiki cnmbak dediklerin olursa güzel olur işte
bunu neyin kafasıyla yazıyolar merak ediyorum ne kadar gereksiz ve saçma bi sahne yavAkif sahneleri çok abartılı olmaya başladı tek vuruşta bayılıyor adam Muhammed Ali oldu başımıza.![]()
yasinErtugrul Sakarin ismi neyri Vadide
Eyvallah agabunu neyin kafasıyla yazıyolar merak ediyorum ne kadar gereksiz ve saçma bi sahne yav
akifi birazda olsa seviyodum şimdi iyice gıcık o0ldum vadiye yakışmıyor sırf rol yazacaz diye yazıyolar akife
yasin
The Blacklist'de oynuyor şuan sanmam.Çok komik sahneler yazıyorlar ya kendimi gülmekten alı koyamıyorum
Bu arada kulislerde RA James Spader olacak söylentileri var inşallah olur![]()
james spader olmada dünyaca ünlü bir oyuncu geliecek 😀The Blacklist'de oynuyor şuan sanmam.![]()
O zaman niye ŞT'de dublajlamışlar ki aga.eve taga bi programda izlemiştim ayırt bile edilmiyor diye bilirim
bu arada kordon yani yasin diziye acayip yakıştı be on numara adam![]()
Geleceğini bende duydum umarım iddialı bir isim olur.james spader olmada dünyaca ünlü bir oyuncu geliecek 😀
orda arapça söylüyor onun üzerine dublaj yapıyolar seyirci anlasın diyeDizinin başlangıç kısımlarında bazı hatalar gözüme çarptı. Birincisi araba içinde öldürülen adamlardan biri kamera o açıya geldiğinde gözü resmen açıktı ve daha sonra kapattı ama hepsi ölü denildi.
Diğer bir hata Irak mı İran mi ne polisiydi unuttum orada ama Kara ve ekibine saldırırdıktan sonra elinizi başınızın üzerine koyun diyor bunu Türkçe söylüyor ama Kara neden ekibine aynı şeyi bir daha söylüyor orayı anlayamadım. @takas![]()
süpervizörlük aga yani denetmen gibi anlaşılan sürekli vadiyle de ilgilenmiyorserdar akar ne iş yapıyo vadide acaba
obaaaaa işte müzik