Kurtlar Vadisi Pusu - 230.Bölüm Fragmanı / Yeni Sezon

Hele şükür bir cevap yazabildin, ne oldun diye korkmaya başlamıştım.:)

Show'dan sonra bi zamanlar Kanal D'de 22 reytingleri görmüştük, umarım yine ayağı uğurlu gelir. Sadece Vadi için diliyorum bunu yoksa ben Kanal D'yi hiç sevmem.:)
Antrenman´dan gelip yemek yiyene kadar ancak yazabildim :D
Ortalamamiz bu sezon 17 reyting olur diye tahmin ediyorum (Yeni transferler + Kanal D) :D :D

Totalde 11 reyting Ab'de ise 9 reyting alacaktır ilk bölümüyle .
Aga bence Total 12 ab 11 ile baslariz :D Besiktas maci ile cakismamak lazim ayrica Kanal D nin reklam stratejisini merak ediyorum :D

Antrenman´dan gelip yemek yiyene kadar ancak yazabildim :D
Ortalamamiz bu sezon 17 reyting olur diye tahmin ediyorum (Yeni transferler + Kanal D) :D :D

Aga bence Total 12 ab 11 ile baslariz :D Besiktas maci ile cakismamak lazim ayrica Kanal D nin reklam stratejisini merak ediyorum :D
Konu dışına çıkmadan ne antrenmanı aga hiç söylemiyorsun?:X İlk haftalarda reklamı az verseler bari en azından karşımızda Arkadaşım Hoşgeldin'de yok. Umarım Beyaz Karanfil'de olmaz.:Z

Şöyle iki birşey yapayım dedim :)

G1nGNN.jpg

bu ne aga ya bu ne ya naptınız siz millet aylarca yıllarca uğraşıyor film çekiyor ama bunun binde biri yok siz napıyosunuz
bu Türkiye şartlarının çok çok çok üzerinde dünya standartlarınında çok çok üstünde kimse masal anlatmasın
film fragmanı sanki müthiş ya yeminle ifade edecek kelime bulamıyorum en süperi ifade eden kelime ne ise onu söylüyorum :D vadi işte izlediğim için gurur duyuyorum
izlemeye değer tek dizi
gerçekten vadi izlemeyenleri düşünüyorumda bu müthişlikten nasıl mahrum kalıyolar anlamış değilim kafa almıyo yani :D

fragmanı şimdi 20 kez tekrar izlicem :D

bu arada forumdaki herkesi etiketleyelimde dizi nasıl oluyor görsün herkes

ben vadi dışında dizi mizi izlemem vadinin bu fragmanlarını izleyince diğer dizileri izleme isteğim kayboluyor :D

bu ne aga ya bu ne ya naptınız siz millet aylarca yıllarca uğraşıyor film çekiyor ama bunun binde biri yok siz napıyosunuz
bu Türkiye şartlarının çok çok çok üzerinde dünya standartlarınında çok çok üstünde kimse masal anlatmasın
film fragmanı sanki müthiş ya yeminle ifade edecek kelime bulamıyorum en süperi ifade eden kelime ne ise onu söylüyorum :D vadi işte izlediğim için gurur duyuyorum
izlemeye değer tek dizi
gerçekten vadi izlemeyenleri düşünüyorumda bu müthişlikten nasıl mahrum kalıyolar anlamış değilim kafa almıyo yani :D

fragmanı şimdi 20 kez tekrar izlicem :D

bu arada forumdaki herkesi etiketleyelimde dizi nasıl oluyor görsün herkes

ben vadi dışında dizi mizi izlemem vadinin bu fragmanlarını izleyince diğer dizileri izleme isteğim kayboluyor :D
aga şimdi vadiden ayrılanlar mahzun mahzun vadiyi takip ediyorlar artık onlarda nasıl bir hezimet yaşayacaklarını anladılar necati şaşmaz şov yapıyor şov

Konu dışına çıkmadan ne antrenmanı aga hiç söylemiyorsun?:X İlk haftalarda reklamı az verseler bari en azından karşımızda Arkadaşım Hoşgeldin'de yok. Umarım Beyaz Karanfil'de olmaz.:Z
8-9 yasindaki cocuklara futbolda teknik direktörlük yapiyorum abi :) Ya reklami az versinler yada macla cakismamak icin dogru yerlerde reklami versinler abi :D

21.15 de yeni bölüm başlarsa sorun olmaz bence ts maçı etkilemez
vadi bence bjk maçını açık ara geçicek bu fragmanlardan sonra bu bombalardan sonra her türlü reytingi hakediyoruz

bana göre kurtlar vadisi tarihinin en müthiş sezonu olmaya aday eski vadiyi bile katıyorum işin içine
Necati Şaşmaz adeta destan yazıyor böyle bişey görülmedi

vadi bence bjk maçını açık ara geçicek bu fragmanlardan sonra bu bombalardan sonra her türlü reytingi hakediyoruz

bana göre kurtlar vadisi tarihinin en müthiş sezonu olmaya aday eski vadiyi bile katıyorum işin içine
ilk bölümden birinciliği aljırsak bu benim için başarı ama keşke nmaçlar olmasaydı işte o zaman rekor bir başlangıç yapabilirdik

yeni sezona başlayan diziler özetsiz başlıyor ama 20:00 yeni bölümle başlıcaktır bence 🙂🙂