Kurtlar Vadisi Pusu - 230.Bölüm Fragmanı / Yeni Sezon

görüntü kalitesi harika bunun sebebide onur tandan kurtulmamız bence:kiki::kiki:
arkadaşlara katılıyorum ben dizi fragmanı gibi olmamış vizyona giren yeni bir sinema filmi tanıtımı gibi olmuş 1 dakikalık fragmanlarıda çok özlemişim :Z:Z
tanıtımlarda akif yok sonunda kulak verdiler eleştirilerimize bence
1.bölümdede olmucak gibi görünüyor ayy inşşş öyle olur :Z:Z:Z

görüntü kalitesi harika bunun sebebide onur tandan kurtulmamız bence:kiki::kiki:
arkadaşlara katılıyorum ben dizi fragmanı gibi olmamış vizyona giren yeni bir sinema filmi tanıtımı gibi olmuş 1 dakikalık fragmanlarıda çok özlemişim :Z:Z
tanıtımlarda akif yok sonunda kulak verdiler eleştirilerimize bence
1.bölümdede olmucak gibi görünüyor ayy inşşş öyle olur :Z:Z:Z
Onur Tan'ı geçen yılda beğenmediğimi 40 defa yazmıştım hatta @takas'a karısının kendisinden daha iyi olduğunu söylemiştim, iyiki kurtulduk bu adamdan.:)

ayy bana neden kurtlar vadisi izliyorsun diyenler şu fragmana baksınlar bence ben neden türkiyenin en kaliteli dizisinden mahrum kalıcakmışımki benim izlemem şaşırtıcı değil
asıll bundan mahrum kalanlara şaşırıyorum benn 🙂🙂🙂

Bu topraklardan kanlı ellerinizi çekeceğinize söz verdiniz. Ama sözünüzde durmadınız. 13 yıl önce bugün, 11 Eylül'de yazdığınız oyunu bozuyorum. Dünya artık sizin sahneniz olmayacak. Bundan böyle, yaptığınız hiçbir kirli anlaşma, hiçbir kanlı pazarlık gizli kalmayacak. Dünyayı örümcek ağı gibi sarmış sisteminizin sonu geldi. Ben bu oyunu bitirmeye and içtim. DÜNYANIZI BAŞINIZA YIKACAĞIM..

Son 3 yılın açık ara en süper tanıtımı bu, enfesin ötesinde mükemmel olmuş :) Atlı sahne, patlama efektleri her şey dört dörtlük harika süper enfesto olmuş. Efsanenin dönüşü muhteşem olacak!

BxREyKkCEAAYLqJ.jpg:large

The Alemdar : Bu topraklardan kanlı elinizi çekeceğinize söz verdiniz ama sözünüzde durmadınız! 13 Yıl önce bugün 11 Eylülde yazdığınız oyunu bozuyorum ,dünya artık sizin sahneniz olmuyacak !

muhteşem bir fragman ne reaksiyon ne maç Bjkli olmama rağmen görüceksiniz maça bile en az 6 reyting fark atıcaz Polat Alemdar artık istediğimiz yerde özlemişiz onun o dövüş sahnelerini çok heycanlandım şimdi bir an önce Perşembe gelsin...

Bomba Fragmanın çıkmasıydı agalar ve dediğim gibi sesli fragman olucak demiştik oldu :D

muhteşem bir fragman ne reaksiyon ne maç Bjkli olmama rağmen görüceksiniz maça bile en az 6 reyting fark atıcaz Polat Alemdar artık istediğimiz yerde özlemişiz onun o dövüş sahnelerini çok heycanlandım şimdi bir an önce Perşembe gelsin...
perşembeyi iple değil urgan la halatla çekiyorum

Tüm sezonu tanitan bir fragman olmus begendim :D Polat Alemdar Operasyon´da :Z Yeni Sezon Kanal D´de baska olacak :D
Hele şükür bir cevap yazabildin, ne oldun diye korkmaya başlamıştım.:)

Show'dan sonra bi zamanlar Kanal D'de 22 reytingleri görmüştük, umarım yine ayağı uğurlu gelir. Sadece Vadi için diliyorum bunu yoksa ben Kanal D'yi hiç sevmem.:)