Kurtlar Vadisi Pusu 225. Bölüm Yorumları

daha önce de açılmıştı aslında ama ben o işin hemen olmayacağını tahmin etmiştim sezon finalinde eherşeyi bağlayıp yeni sezona girecekler yepyeni bir sayfayla
Daha önce söylendi, ama ilk defa bununla ilgili bi adım atılacağı söylendi.
Bence de. Sezon finalinde bu olayı çözecekler, sonra versin elini yeni sezon

ronald ne dedi mr.eky laf dinlemez başı buyruk kendi yöntemleriyle hareket eden bi isim yani bunu gösterdiler bence mantıklı neden çünkü kane in öcünü kgt den almak için kullandı
Adam başına buyruk da Yüce Majeste'ye de mi karşı gelecek ulan bu?

Ama yine de Margeret'ı Polat'ın öldürmesini isterdim

O zaten açık. Mr.Key vs KGT izleyeceksiniz dediler resmen.

Kane gitti Key geldi,ama Allah var Key işe yaradı. Ama o bombanın menzilinde Akif olmasaydı iyiydi tabii.

aynen coştukça coşuyor insan

@sürgünüm leyla gözümden düştü biraz güzelliği azalmış sanki
Ney? Leyla bu bölüm bence çok daha müthişti

Ben herhafta konuyu kim açarsa açsın en fazla yazanım,hem izleyip hem yorumlamak hoşuma gidiyor,bilmediğin yerleride bir arkadaşına sorabiliyorsun.
Bende öyle bi imkan yok maalesef. Evde tek kaldığım zamanlarda ben de forumda olunca çok zevk alıyorum. O anki heyecanı paylaşmak gerçekten çok güzle oluyor.

aynen bende tel olsam yorumalarımı arada bir yaparım ama her reklamda nete gelince olmuyor
bitince toptan yazıyorum yoksa bu konunun anasını ağlatırdım vadi konusuna yazmayacazda neye yazacaz

Şimdi izleyince jeton düştü. Akif'le Talha'nın yanındaki o iki amele boşa gelmemiş
aynen ölmek için geldi onlar

Adam başına buyruk da Yüce Majeste'ye de mi karşı gelecek ulan bu?

Ama yine de Margeret'ı Polat'ın öldürmesini isterdim

O zaten açık. Mr.Key vs KGT izleyeceksiniz dediler resmen.
karşı gelmedi ki zaten kgt den intikam alıyor bişey yok bunda

sıradaki arkadaşımız...

oof be sonunda Polat-Erhan buluşması

Bundan adım gibi eminimki, eğer senaristler gitmeseydi Siyah Sancak çoktan hazır, operasyonel anlamda profesyonelleşmiş, KGT'yi de ezen bi tim olmuştu. Şimdi her şey kademeli ve olması gerektiği gibi yavaş ilerliyor. Hala hepsi 'amele'

Uzun bir aradan sonra anlaşılan bölümü beğendiniz?

Kimse soruna cevap vermiyor mu ya kimse tinlamamis

--FF Tapatalk--Sen Bizi Bulamazsın Biz Seni Buluruz !-
--Ölüler İyi Bilir Yaşamak Güzeldir..