Kurtlar Vadisi Pusu 225. Bölüm Yorumları

Dişçi: Pusat için çalışacağım,kusura bakma Raskoln sen beni koruyamadın

Bence aralarında bi konuşma olsaydı, ama Margeret ona güvenmediği için söylemekten vazgeçseydi güzel olurdu :D
bence böyle daha iyi oldu esrarengiz bi şekilde konuşmaya gerek yok silahlar konuşsun böyle çok güzel oldu :D
yalnız tuzak çok iyi ya bir tek vadi izleyeni bile o anı tahmin edemezdi ettim diyen yalan atar bombayı görünce şok oldum :D

Margeret'ın infaz edilmesi bana pek mantıklı gelmiyor bi türlü. Ronald Kane'e, Marge Yüce Majeste için özel birisi demişti. Yüca Majeste'nin infaz emri vermesi garip.

Polpo ne oldu ya kolunu aldilar sonra sini göstermediler ?

--FF Tapatalk--Sen Bizi Bulamazsın Biz Seni Buluruz !-
--Ölüler İyi Bilir Yaşamak Güzeldir..

Erhan´in operasyonlara katilmasi lazim :)
Adamın zamanında boşyere kolunu kestiler,aynısını bu akşam Polpo'ya yaptılar çok gereksiz hareketler,öldüreceksen öldür kol kesmede noluyor? Silah kullanmadıktan sonra Vadide ne işi var.Erhan kardeşimiz diye sesimizi çıkarmıyoruz bakma sen.:)

Ayrıca ilk defa yeni Aksaçlı mevzusu çıtlatıldı. Sonunda beklenen olay gerçekleşecek @takas :Z

Ayrıca ilk defa yeni Aksaçlı mevzusu çıtlatıldı. Sonunda beklenen olay gerçekleşecek @takas :Z
daha önce de açılmıştı aslında ama ben o işin hemen olmayacağını tahmin etmiştim sezon finalinde eherşeyi bağlayıp yeni sezona girecekler yepyeni bir sayfayla

Margeret'ın infaz edilmesi bana pek mantıklı gelmiyor bi türlü. Ronald Kane'e, Marge Yüce Majeste için özel birisi demişti. Yüca Majeste'nin infaz emri vermesi garip.
ronald ne dedi mr.eky laf dinlemez başı buyruk kendi yöntemleriyle hareket eden bi isim yani bunu gösterdiler bence mantıklı neden çünkü kane in öcünü kgt den almak için kullandı :D