Kurtlar Vadisi Pusu 225. Bölüm Yorumları

Ben yine çok yükseleceğimizi sanmıyorum,Arkadaşım Hoşgeldin başlar başlamaz reklama girdi Vadi,Birde şunu söylemeliyim Atv'nin başka hiçbir dizisinde böyle reklam düzeni yok mesela Karadayı ve Kara Para Aşk'ta 21:45 ve 22:45'te girerler reklama :)
Vadi'de Jenerikten sonraki de dahil, 4 tane 15 dakikalık reklamı var. Bi de üstüne 1 dklık reklam da giriyor, oh mis.

Kariyerine bişey yok :) Bütün boş dizilerde oynamış hiçbirisi de aksiyon dizisi değil.:)
boş moş adam tecrübeli ve belli ki sağlam oyuncu yanılmadığım için sevindim eğer bu adam kollamadaki adam olmuş olsaydı epey şaşırırdım çünkü gerçekten her dizide görüyormuşum gibi bir his uyandı görür görmez ama ismini bilemedik işte

boş moş adam tecrübeli ve belli ki sağlam oyuncu yanılmadığım için sevindim eğer bu adam kollamadaki adam olmuş olsaydı epey şaşırırdım çünkü gerçekten her dizide görüyormuşum gibi bir his uyandı görür görmez ama ismini bilemedik işte
Adamı tanımamamız normal daha önce hiçbir projede izlememişiz.:)

yalnız reytingler yarında 11 falan gelirse küfredecem yeter artık düştüğü bölümler hep suçu kendimizde aradık bölüm iyi değildi dedik bilmem ne dedik ama yarında beklenen yükseliş olmazsa gerçekten küfrü hakediyolar

Adamı tanımamamız normal daha önce hiçbir projede izlememişiz.:)
aga bende hiçbir disini doğru düzgün izlememişim ama tanıyorum adamı yüzü çok tanıdık eminim herkes bi yerlerde görmüştür çünkü adam her yerde oynamış :D
50 tane dizide oynarsın milyonlar seni yarım saatte vadiyle tanırlar işte büyüklük işte efsane dizi :D

yalnız reytingler yarında 11 falan gelirse küfredecem yeter artık düştüğü bölümler hep suçu kendimizde aradık bölüm iyi değildi dedik bilmem ne dedik ama yarında beklenen yükseliş olmazsa gerçekten küfrü hakediyolar

aga bende hiçbir disini doğru düzgün izlememişim ama tanıyorum adamı yüzü çok tanıdık eminim herkes bi yerlerde görmüştür çünkü adam her yerde oynamış :D
50 tane dizide oynarsın milyonlar seni yarım saatte vadiyle tanırlar işte büyüklük işte efsane dizi :D
Sen daha dünkü çocuktan bahsediyorsun 40 yıllık tiyatro oyuncuları Vadi ile memlekette tanındı.:)

Margeret ölmeden önce niye hiç konuşmadı, ya da Mr.Key? Margeret Polat'ı gördüğünü söyleseydi olay olurdu asıl.