Kurtlar Vadisi Pusu 225.Bölüm Fragmanı

show vadinin yuvasıdır efsane kendi evine dönse iyi olur, ama kanal d de reytinglerimiz epey artar show bu dönemler sıkıntılı
bende reytingleri düşünerek kanal d ye geçmemizi isterim orda tavan yapar büyük ihtimal sıkıntı olan ab grubuda acayip yükselir

abende reytingleri düşünerek kanal d ye geçmemizi isterim orda tavan yapar büyük ihtimal sıkıntı olan ab grubuda acayip yükselir
aslında sorsalar hiç istemezdim ama şimdi görünce oldukça sıcak geldi

zaten oyla bombayı patlatan aynı aga :D doğru kişi sandın ama isim yanlış :D

Bana degisik geliyor ama .... neyse

@sürgünüm hijackthis i yukle malware mybtes i yukle ve bilgisayari guvenli modda calistir bunu yaptiktan sonra hijackthis i calistir ve word de acilacak yazilari bana ozel olarak at :)

arkadaşlar fragmanda mr.key olarak tahmin ettiğimiz oyuncu kim çok tanıdık bi sami bilen var mı
fragmana gelince mükemmel ötesi bi bölüm vadi ezingo yapmaya başlıyor sezon finali kadar müthiş bölümler izleyeceğiz
helal PANA
Bana da tanidik geldi bir yerden görmüştüm Kindi bu yav ?

--FF Tapatalk--Sen Bizi Bulamazsın Biz Seni Buluruz !-
--Ölüler İyi Bilir Yaşamak Güzeldir..
o adamı tanıyan nasıl yok ya çok tanıdık bir yüz ismini bi çıkarsam @XanTier sen tanırsın la :D

timurdur aga :D

inşallah kuru sıkı geri dönmüştür en çok istediğim şeylerden biri
emin misin ben tanıyamadım ? pek göz önünde olan biri değil gibi
aga eve yeni geldim yav :d geldiğim gibi fragmana koştum zaten
sohbet konusunda vadi yok falan demişsiniz bundan sonra ara yok haberiniz olsun full yayın var
229.bölüm 5 haziran sezon finali net

valla ben bi yerden hatırlıyorum ama bilen yok mu yav sürgünüm aga :D
Arkadaşlar stv de bir ara kollama dizisi vardı orda pikeas rolündeydi ama gerçek adını bilmiyorum.

Forum İstatistikleri

Konular
176,284
Üyeler
8,560
Son Üye
Fato