ben de şöyle sorayım pusat olmasın?Rascoln' ün önundeki kimdi?
ben de şöyle sorayım pusat olmasın?Rascoln' ün önundeki kimdi?
Bana da tanidik geldi bir yerden görmüştüm Kindi bu yav ?arkadaşlar fragmanda mr.key olarak tahmin ettiğimiz oyuncu kim çok tanıdık bi sami bilen var mı
fragmana gelince mükemmel ötesi bi bölüm vadi ezingo yapmaya başlıyor sezon finali kadar müthiş bölümler izleyeceğiz
helal PANA
acayip tanıdık ama bi türlü çıkaramadım @sürgünüm kesin bilirBana da tanidik geldi bir yerden görmüştüm Kindi bu yav ?
--FF Tapatalk--Sen Bizi Bulamazsın Biz Seni Buluruz !-
--Ölüler İyi Bilir Yaşamak Güzeldir..
ben açıkçası tanımıyorumBana da tanidik geldi bir yerden görmüştüm Kindi bu yav ?
aga nerelerdesin ya bende seni düşünüyodum şimdi 🙂arkadaşlar fragmanda mr.key olarak tahmin ettiğimiz oyuncu kim çok tanıdık bi sami bilen var mı
fragmana gelince mükemmel ötesi bi bölüm vadi ezingo yapmaya başlıyor sezon finali kadar müthiş bölümler izleyeceğiz
helal PANA
bana da öyle geldi silah sesleri daha farklı, patlamalarda fena değil gibiArkadaşlar yanlış görmediysen kuru sıkı silahlar sanki kovan sesleri geliyor Allah ım inşallah
acayip tanıdık ama bi türlü çıkaramadım @sürgünüm kesin bilir
onu şimdiden bilemeyiiz hacı, ancak bölüm içinde tahmin yapabiliriz gibiİnternetim kopuyor nereyi patlatıyor bu adam?
Aga ADSL ise ev telefonunu caldir 1-2 kez cevap yok diyene kadar düzelirİnternetim kopuyor nereyi patlatıyor bu adam?
doğru, ama belki de glen timurEn sonunda polatin sol tarafindan biri silahla geliyor
timurdur agaEn sonunda polatin sol tarafindan biri silahla geliyor
inşallah kuru sıkı geri dönmüştür en çok istediğim şeylerden biribana da öyle geldi silah sesleri daha farklı, patlamalarda fena değil gibi
onu şimdiden bilemeyiiz hacı, ancak bölüm içinde tahmin yapabiliriz gibi
Ev telefonu kapalı kullanmıyorum faydası olurmu?Aga ADSL ise ev telefonunu caldir 1-2 kez cevap yok diyene kadar düzelir
emin misin ben tanıyamadım ? pek göz önünde olan biri değil gibio adamı tanıyan nasıl yok ya çok tanıdık bir yüz ismini bi çıkarsam @XanTier sen tanırsın la
timurdur aga
inşallah kuru sıkı geri dönmüştür en çok istediğim şeylerden biri
aga eve yeni geldim yavben açıkçası tanımıyorum
aga nerelerdesin ya bende seni düşünüyodum şimdi 🙂
valla ben bi yerden hatırlıyorum ama bilen yok mu yav sürgünüm agaemin misin ben tanıyamadım ? pek göz önünde olan biri değil gibi
konu bende aga merak etme çabuk gel sorum var sana@takas İnternetim kopuyor biraz ara vericem konuya sahip çık.![]()
napalım korkudan strese giriyoruz fragman biraz gecikince 😀 malum pana ya atv ye güven olmazaga eve yeni geldim yavgeldiğim gibi fragmana koştum zaten
sohbet konusunda vadi yok falan demişsiniz bundan sonra ara yok haberiniz olsun full yayın var
229.bölüm 5 haziran sezon finali net
valla ben bi yerden hatırlıyorum ama bilen yok mu yav sürgünüm aga![]()
yok aga rahat olun bundan sonra ara yoknapalım korkudan strese giriyoruz fragman biraz gecikince 😀 malum pana ya atv ye güven olmaz
sen bomba haberi duydun mu vadi kanal d ile anlaşmışyok aga rahat olun bundan sonra ara yok![]()