duydum duydumda pek inandırıcı gelmedi bence vadi seneye %70 show tv de olacaksen bomba haberi duydun mu vadi kanal d ile anlaşmış![]()
duydum duydumda pek inandırıcı gelmedi bence vadi seneye %70 show tv de olacaksen bomba haberi duydun mu vadi kanal d ile anlaşmış![]()
show vadinin yuvasıdır efsane kendi evine dönse iyi olur, ama kanal d de reytinglerimiz epey artar show bu dönemler sıkıntılıduydum duydumda pek inandırıcı gelmedi bence vadi seneye %70 show tv de olacak
Tipini tabii biliyorum, çok yerde oyanmış birisi, ama adını bilmem.o adamı tanıyan nasıl yok ya çok tanıdık bir yüz ismini bi çıkarsam @XanTier sen tanırsın la
timurdur aga
inşallah kuru sıkı geri dönmüştür en çok istediğim şeylerden biri
bende reytingleri düşünerek kanal d ye geçmemizi isterim orda tavan yapar büyük ihtimal sıkıntı olan ab grubuda acayip yükselirshow vadinin yuvasıdır efsane kendi evine dönse iyi olur, ama kanal d de reytinglerimiz epey artar show bu dönemler sıkıntılı
yav oynadığı bir diziyi söylesen bile yeter adam çok tanıdık geliyor bana sanki vadide daha önce oynamış gibiTipini tabii biliyorum, çok yerde oyanmış birisi, ama adını bilmem.
yok aga vadide oynamadı bunu biliyorumyav oynadığı bir diziyi söylesen bile yeter adam çok tanıdık geliyor bana sanki vadide daha önce oynamış gibi![]()
konu açacam böyle olmayacak bü türlü çıkaramadımyok aga vadide oynamadı bunu biliyorum
zaten oyla bombayı patlatan aynı agaBende margaret in yanindaki adam sanmistim @takas![]()
yok kardeşim aynı kişizaten oyla bombayı patlatan aynı agadoğru kişi sandın ama isim yanlış
Bana degisik geliyor ama .... neyse
benide merakta bıraktın şimdi bulunca yazarsın artık 😀yok aga o değil gözünüzü sevim bulun şunu ya acayip merak ediyorum@beyazsoy aga fragmanın 24.saniyesinde bombayı patlatan adamı tanıyormusun
Benim Facebook hesabımda ele geçmiş,sıkıntılar peş peşe geldi yardımcı olun. @legolas9900konu bende aga merak etme çabuk gel sorum var sana![]()
mr.k olmaz umarım o adamın karizmasını beğenmedim ben daha farklı bir oyuncu hayal ediyordum 🙂🙂Yoksa o evi patlatan Mr.Key mi ?
--FF Tapatalk--Sen Bizi Bulamazsın Biz Seni Buluruz !-
--Ölüler İyi Bilir Yaşamak Güzeldir..
arkadaşlar fragmanda mr.key olarak tahmin ettiğimiz oyuncu kim çok tanıdık bi sami bilen var mı
fragmana gelince mükemmel ötesi bi bölüm vadi ezingo yapmaya başlıyor sezon finali kadar müthiş bölümler izleyeceğiz
helal PANA
Bana da tanidik geldi bir yerden görmüştüm Kindi bu yav ?
--FF Tapatalk--Sen Bizi Bulamazsın Biz Seni Buluruz !-
--Ölüler İyi Bilir Yaşamak Güzeldir..
o adamı tanıyan nasıl yok ya çok tanıdık bir yüz ismini bi çıkarsam @XanTier sen tanırsın la
timurdur aga
inşallah kuru sıkı geri dönmüştür en çok istediğim şeylerden biri
emin misin ben tanıyamadım ? pek göz önünde olan biri değil gibi
Arkadaşlar stv de bir ara kollama dizisi vardı orda pikeas rolündeydi ama gerçek adını bilmiyorum.aga eve yeni geldim yavgeldiğim gibi fragmana koştum zaten
sohbet konusunda vadi yok falan demişsiniz bundan sonra ara yok haberiniz olsun full yayın var
229.bölüm 5 haziran sezon finali net
valla ben bi yerden hatırlıyorum ama bilen yok mu yav sürgünüm aga![]()
Arastirsak buluruzArkadaşlar stv de bir ara kollama dizisi vardı orda pikeas rolündeydi ama gerçek adını bilmiyorum.
Hüseyin Köroğlu değilmi yanılmıyorum.Arkadaşlar stv de bir ara kollama dizisi vardı orda pikeas rolündeydi ama gerçek adını bilmiyorum.