Kurtlar Vadisi Pusu 223. Bölüm Yorumları

Senaryo iyi ilerliyor fakat bölümler gerektiğinden fazla uzatılıyor. Onur Tan son bir kaç haftadır, aksiyon sahnelerinde son noktayı getirmiştir. Efektlere anlaşılan ısrar ediliyor. Madem tamamen efekt kullanılacak, abi o zaman temiz kullanın şu efektleri. Gerçekten efekt olarak bile nerdeyse en basit çekim durumuna geldik. Çatışma var, gerilim var ama sahnedeki duygu sıfır. Bunu herzaman dile getiriyorum. Bu senaryoyu çekmek zor, o yüzden profesyonel bir yönetmen ile anlaşılmalıdır. Bu dizi Osman Sınav, Serdar Akar benzeri yönetmenlerin elinde olsa, en durgun bölüm bile keyif verecektir, çünkü çekim kalitesi yüksek, çekim titiz ve gerçekçi. Resmen aksiyondan soğumuş durumdayım.

Taptalk 2
O pizza paketinin patlamasına gerçekten söz yok. Bir patlama bu kadar dandik olabilir ya. Yanında bi insan olsa, bak Vadi çok güzel izle desen, bu sahneden sonra yerin dibine girersin...

Uzun aradan sonra vadiye baktık anladım ki yeni sezonda tamamen yenilik şart.Sokaktan toplanan kgt timi oyuncuları bazıları hariç Flash Tv oynatmaz .Seneye büyük değişiklik şart

sabır vadici kardeşlerim sabır yav bu dizi bizlere ömrü hayatımızda görüp görebileceğimiz en güzel şeyleri izletti yıllarca 11 yıl boyunca
bu zor zamanda ( zordan kasıt ayrılıklar ) sabırlı olalım 6 bölüm kaldı bunun 2 si durgun olsa bile 4 ü mütihş olacaktır sezon finali zaten ezingo yapar :D
yani diyeceğim şu seneye vadi çok fena gelecek sabır sabır sabır

arkadaşlara katılıyorum ben çok sıkıcı bir bölümdü uzun zaman sonra ilk defa vadi reklama girmeden odadan çıktım yanı necati bey senaryo işini beceremiyor hiç etkili replik duyamıyoru artık çok sıradan sözler yazılıyor 😵😵😵

sabır vadici kardeşlerim sabır yav bu dizi bizlere ömrü hayatımızda görüp görebileceğimiz en güzel şeyleri izletti yıllarca 11 yıl boyunca
bu zor zamanda ( zordan kasıt ayrılıklar ) sabırlı olalım 6 bölüm kaldı bunun 2 si durgun olsa bile 4 ü mütihş olacaktır sezon finali zaten ezingo yapar :D
yani diyeceğim şu seneye vadi çok fena gelecek sabır sabır sabır
Pana'ya güven olmaz :D

Uzun aradan sonra vadiye baktık anladım ki yeni sezonda tamamen yenilik şart.Sokaktan toplanan kgt timi oyuncuları bazıları hariç Flash Tv oynatmaz .Seneye büyük değişiklik şart
zaten bu sezonun son bikaç bölümünden itibaren vadi sezonu tamamlamaya çalışıyor aga ayrılıklar vurdu vadiyi şu sezon bi bitsin seneye necati abimiz coşturacaktır hiçbirşeyden kaçınmaz o azıcık tanıyorsam onu senaryosundan kurgusuna yönetmeninden çaycısına ne gerekiyorsa yapacaktır ben özellikle bu sezon finalinin tarihe geçeceğini düşünüyorum
eminim sezon finalini şimdiden planlamışlardır çünkü seneye bomba gibi girmenin yolu harika bir sezon finaliyle olur

Pana'ya güven olmaz :D
Necati Şaşmaz'a güvenim sonsuz benim

Her sene büyük değişiklikler oluyor zaten aga bu sezon finalinde Polat deşifre olur seneye KGT nin başına tekrar geçebilir

--FF Tapatalk--Sen Bizi Bulamazsın Biz Seni Buluruz ! [HASHTAG]#EfsanelerEfsanesiKurtlarVadisi[/HASHTAG]

Ya da Aksaçli olarak operasyonlara katılabilir 😉

--FF Tapatalk--Sen Bizi Bulamazsın Biz Seni Buluruz ! [HASHTAG]#EfsanelerEfsanesiKurtlarVadisi[/HASHTAG]

zaten bu sezonun son bikaç bölümünden itibaren vadi sezonu tamamlamaya çalışıyor aga ayrılıklar vurdu vadiyi şu sezon bi bitsin seneye necati abimiz coşturacaktır hiçbirşeyden kaçınmaz o azıcık tanıyorsam onu senaryosundan kurgusuna yönetmeninden çaycısına ne gerekiyorsa yapacaktır ben özellikle bu sezon finalinin tarihe geçeceğini düşünüyorum
eminim sezon finalini şimdiden planlamışlardır çünkü seneye bomba gibi girmenin yolu harika bir sezon finaliyle olur

Hacı sıkıntı büyük ya oyunculara bakıyorum Flash Tv'de ki oyuncular bundan iyidir ya :(

Her sene büyük değişiklikler oluyor zaten aga bu sezon finalinde Polat deşifre olur seneye KGT nin başına tekrar geçebilir

Öyle yada böyle büyük değişiklik şart

Hacı sıkıntı büyük ya oyunculara bakıyorum Flash Tv'de ki oyuncular bundan iyidir ya :(

Öyle yada böyle büyük değişiklik şart
aga mesele oyuncular değil önemli roldeki oyuncular on numara şu kgt deki çocukları diyosan onları salla napacan replikleri bile yok :d
önemli rollerde sıkıntı yok yani
herşey senaryoda biter bunun içinde sezonun bitmesi lazım

Necati Şaşmaz mükemmel bi insan. Benim de en güvendiğim isimi odur zaten şu anda. Ama adamın omuzlarındaki yük her geçen gün artıyor. Adam evli, çocuğu var, oyuncu, senarist, set ekibine yardım ediyor, montajlarda bulunuyor. Allah'tan seslendirme işinde yok...
Olaylar gittikçe Arap saçına dönüyor.

mesela kgt ofisi seneye eski haline dönecek adım gibi eminim polatta ofise dönecek izleyin görün

Necati Şaşmaz mükemmel bi insan. Benim de en güvendiğim isimi odur zaten şu anda. Ama adamın omuzlarındaki yük her geçen gün artıyor. Adam evli, çocuğu var, oyuncu, senarist, set ekibine yardım ediyor, montajlarda bulunuyor. Allah'tan seslendirme işinde yok...
Olaylar gittikçe Arap saçına dönüyor.
aga işte bak kendin de söylüyosun bütün yük onda başkası olsa emin ol devam bile ettiremezdi diziyi sezonu bitirmeye bakıyor o da bi şekilde
seneye her türlü takviyeyi yapar yapacaktır

yalnız leyla diziden çıksın demiştim ya bu laflarımı yutuyorum bu güzellik çıkmasın arkadaş süper bi bayan gerçekten :d
diğerleri ölsün :D hele safiye :D

aga mesele oyuncular değil önemli roldeki oyuncular on numara şu kgt deki çocukları diyosan onları salla napacan replikleri bile yok :D
önemli rollerde sıkıntı yok yani
herşey senaryoda biter bunun içinde sezonun bitmesi lazım
Alptekin ne öyle hacı ya ondan sonra Abdülheyin yanındaki adamlar falan filan .Hacı inşallah dediğin gibi olur seneye vadi büyük değişikliğe gider yoksa bu gidişle sıkıntılı günler başlar :(

224.Bölümün senaryosu muhteşem, şimdi birde haftaya bunun çekimine bakın. Haftaya yayımlanacağını düşünmüyorum, 1 Mayıs nedeniyle olabilir. Sezon sonunda Onur Tan ile yolları ayırmalılardır. Yoksa bu gidişle gelecek aksiyon sahnelerini kestiremiyorum. Hele özelikle evdeki pizza patlaması.. sözün bittiği yer. Unutulmazsın, bu dizi tüm dünyada izleniyor, bunu göz önde bulunarak çekilsin.

Taptalk 2

aga işte bak kendin de söylüyosun bütün yük onda başkası olsa emin ol devam bile ettiremezdi diziyi sezonu bitirmeye bakıyor o da bi şekilde
seneye her türlü takviyeyi yapar yapacaktır

yalnız leyla diziden çıksın demiştim ya bu laflarımı yutuyorum bu güzellik çıkmasın arkadaş süper bi bayan gerçekten :D
diğerleri ölsün :D hele safiye :D
Yazın inşallah bu işlerin altından başarıyla kalkar. Necati Şaşmaz isterse eğer çok çok mükemmel bir iş ortaya koyabilir. Pana'yı eskisinden çok daha iyi konuma getirebilir. ama bu onun sorumluluğunu daha da arttırıyor maalesef.

Haftaya sezon finali yapsın da biz de rahatlayalım, onlar da :D

Alptekin ne öyle hacı ya ondan sonra Abdülheyin yanındaki adamlar falan filan .Hacı inşallah dediğin gibi olur seneye vadi büyük değişikliğe gider yoksa bu gidişle sıkıntılı günler başlar :(
oo aga sende abartma alptekin in neyi var kgt deki türkmen üye gayet iyi oynuyor bunla ilgili ilk defa senden eleştiri duyuyorum
abdülün yanındaki arif bu da on numara adam biraz deli olduğu için o hareketleri yapıyor 20 bölümde 1 izlemekle bişey anlaşılmaz aga oyunculukta senaryoda önemlidir
sıkıntı senaryoda oyuncuların eleştirilecek bi yanı yok hepsi müthiş usta oyuncular

Yazın inşallah bu işlerin altından başarıyla kalkar. Necati Şaşmaz isterse eğer çok çok mükemmel bir iş ortaya koyabilir. Pana'yı eskisinden çok daha iyi konuma getirebilir. ama bu onun sorumluluğunu daha da arttırıyor maalesef.

Haftaya sezon finali yapsın da biz de rahatlayalım, onlar da :D
ben olsam mayıs ortasında sezon finalini yapardım hem yazın reytingler düşüyor

Kanalla o şekilde anlaşma imkansız olur. Kabul etmez. ^-^

Tapatalk

224.Bölümün senaryosu muhteşem, şimdi birde haftaya bunun çekimine bakın. Haftaya yayımlanacağını düşünmüyorum, 1 Mayıs nedeniyle olabilir. Sezon sonunda Onur Tan ile yolları ayırmalılardır. Yoksa bu gidişle gelecek aksiyon sahnelerini kestiremiyorum. Hele özelikle evdeki pizza patlaması.. sözün bittiği yer. Unutulmazsın, bu dizi tüm dünyada izleniyor, bunu göz önde bulunarak çekilsin.

Taptalk 2
aga bak sana şöyle anlatayım aksiyon dizisi çekmek çok zor iş bunun yönetmenleri türkiyede sınırlıdır
onur tanı çok mu beğeniyorum tabi ki hayır yollamayacaksanız bile adam akıllı çekip konuşmanız lazım sen bu ülkenin en büyük dizisini yönetiyorsun adam gibi işini yap diye
yoksa onur tan inanın bir başka diziyi çekse gözlerinize inanamazsınız ama çektiği dizi sıradan bir dizi değil o yüzden hep mükemmel olmak zorunda
onur tan gidecekse eski vvadi yönetmenlerinden biri gelmeli aksi takdirde gitmesin
örnek vereyim kaçak dizisinin yönetmeni volkan kocatürk
daha önce trt1 de şubat dizisinin yönetmeniydi ve herkes çok beğeniyordu bende dahil müthiş buluyorduk @WesTxCoasT öyle değil mi aga hatırla
şimdi kaçakın yönetmeni de bu volkan kocatürk çektiği aksiyon sahnelerine bakın bi yeminle beş para etmez rezalet sahneler çekiyor aksiyon sahnelerinde
çünkü aksiyon çekmek her babayiğidin harcı değildir hele bu vadiyse
onur tanın kendine has tarzı var yapınca gerçekten beğeniyorum ama yapınca mesela geçen sezon finalini o kadar müthiş çekmişti ki şahaneydi çünkü 2 hafta zamanı vardı
yani işin özü eski isimlerden biri olmazsa onur tanı çekip kenara adam akıllı konuşsunlar