Kurtlar Vadisi Pusu 223. Bölüm Yorumları

Cahit, Safiye ve Leyla karakterlerine son verilmeli. Yabancı karakterler için, yabancı oyuncular seçilirse daha heycan verici olacaktır. Olamazsa bile, kendi dillerini konuşmaları gerekir, yanı sırada türkçe alt yazı verilsin. Bölüm süreleri çok uzun.. gereksiz uzatmalarla dolu.

Taptalk 2
Hayir Leyla ölmesin !

--FF Tapatalk--Sen Bizi Bulamazsın Biz Seni Buluruz ! [HASHTAG]#EfsanelerEfsanesiKurtlarVadisi[/HASHTAG]

Elif Dedim duygulandırdı şu türkü bir harika ya yeminlen

--FF Tapatalk--Sen Bizi Bulamazsın Biz Seni Buluruz ! [HASHTAG]#EfsanelerEfsanesiKurtlarVadisi[/HASHTAG]

Sanki Polat ölüme gider gibi baktı ya içinde bir his var :(

yine bölüm beklediğimden iyiydi ama haftaya boba bölüm olacak orası anlaşıldı

Son olarak Safiye öğrendi Polat Alemdar'ın yaşadığını ve şimdi her şey daha iyi olacak. :)

polatın bakışları çok iliydi gerçekten

yalnız şimdiden söylelelyi haftaya tam bir bomba bölüm olacak

haftaya dehşet bi bölüm olacak onu söylim baştan bugün bazı durumlardan ötürü misafir eskik olmadı evde ama bölümü izledim anlamadığım yerleri birazdan netten izlicem

polpo mekanı tarayacak
karaların olayı tatbikat sandım ama armegeddon intikam için geri döndü :D

armegeddon olayı dehşet oldu ya :D

@sürgünüm aga antin kuntin dizileri uçuruyorsun iş vadiye geldi mi yorum yok :D
neyse iş başa düştü bölüm bitince uçuracaz artık konuyu

bakalım yraın reytingler ne olacak çok fazla ümidim yok ama yinede alışkanlık olmıuş işte

haftaya dehşet bi bölüm olacak onu söylim baştan bugün bazı durumlardan ötürü misafir eskik olmadı evde ama bölümü izledim anlamadığım yerleri birazdan netten izlicem

polpo mekanı tarayacak
karaların olayı tatbikat sandım ama armegeddon intikam için geri döndü :D

armegeddon olayı dehşet oldu ya :D

@sürgünüm aga antin kuntin dizileri uçuruyorsun iş vadiye geldi mi yorum yok :D
neyse iş başa düştü bölüm bitince uçuracaz artık konuyu
aga senden öncede bende 2 mesajımdada onu söyledim :X haftaya dehşetül vahşet olacak

Forum İstatistikleri

Konular
173,090
Üyeler
8,483
Son Üye
justking