Kurtlar Vadisi Pusu 223. Bölüm Yorumları

oo aga sende abartma alptekin in neyi var kgt deki türkmen üye gayet iyi oynuyor bunla ilgili ilk defa senden eleştiri duyuyorum
abdülün yanındaki arif bu da on numara adam biraz deli olduğu için o hareketleri yapıyor 20 bölümde 1 izlemekle bişey anlaşılmaz aga oyunculukta senaryoda önemlidir
sıkıntı senaryoda oyuncuların eleştirilecek bi yanı yok hepsi müthiş usta oyuncular

ben olsam mayıs ortasında sezon finalini yapardım hem yazın reytingler düşüyor
Hacı o kadar söylüyorum sana Flash Tv almaz onu Flash Tv ! bana göre kgt oyuncuların %90'ı Flash Tv'de oynuyamaz bunu benden duy o zaman ilk kez :(.Abdülheyin yanındaki iki adama sen oyunculukları mükemmel diyorsan diyecek sözüm yok .Tamam senaryo önemli ama oyunculukta önemli şimdi sen bana belki yine kızacan bak Muhteşem Yüzyıla senaryoya berbat ama Halit Ergeç olsun durumu toparlıyor

Kanalla o şekilde anlaşma imkansız olur. Kabul etmez. ^-^

Tapatalk
2 hafta erken finale kimse bişey demez bence vadiyi kaptırmak istemezler :D

Hacı o kadar söylüyorum sana Flash Tv almaz onu Flash Tv ! bana göre kgt oyuncuların %90'ı Flash Tv'de oynuyamaz bunu benden duy o zaman ilk kez :(.Abdülheyin yanındaki iki adama sen oyunculukları mükemmel diyorsan diyecek sözüm yok .Tamam senaryo önemli ama oyunculukta önemli şimdi sen bana belki yine kızacan bak Muhteşem Yüzyıla senaryoya berbat ama Halit Ergeç olsun durumu toparlıyor
katılmıyorum bu konuda ben sıkıntıyı senaryoda görüyorum adamlar senaryoya göre oynuyor
sen başrole bakıyorsun bana göre necati şaşmaz haliti maliti her türlü ezer karizmasıyla dahi
bizim başroller süper sorun görmüyorum
senaryo senaryo senaryo herşey senaryodur

2 hafta erken finale kimse bişey demez bence vadiyi kaptırmak istemezler :D

katılmıyorum bu konuda ben sıkıntıyı senaryoda görüyorum adamlar senaryoya göre oynuyor
sen başrole bakıyorsun bana göre necati şaşmaz haliti maliti her türlü ezer karizmasıyla dahi
bizim başroller süper sorun görmüyorum
senaryo senaryo senaryo herşey senaryodur
Başrolde sıkıntı yok onu demek istemedim başrol oyuncusu geri planda kalıyor demek istiyorum kgt daha ön plana çıkarmak istiyorlar onlarda vermiyor heyacan bundan 2-3 sene öncesi Memati-Abdülhey-Polat arabaya binmesi bile heyacanlandırıyordu

Başrolde sıkıntı yok onu demek istemedim başrol oyuncusu geri planda kalıyor demek istiyorum kgt daha ön plana çıkarmak istiyorlar onlarda vermiyor heyacan bundan 2-3 sene öncesi Memati-Abdülhey-Polat arabaya binmesi bile heyacanlandırıyordu
onda malesef ki haklısın aga
şu ekibin bir araya gelmesi ve ofise dönmesi şart artık
abdülhey-cahit-erhan-kara bunlar olsa varya yemin ediyom süper olur
sezon finalinde de şu kgt nin %90 u ölse süper olur :D

aga bak sana şöyle anlatayım aksiyon dizisi çekmek çok zor iş bunun yönetmenleri türkiyede sınırlıdır
onur tanı çok mu beğeniyorum tabi ki hayır yollamayacaksanız bile adam akıllı çekip konuşmanız lazım sen bu ülkenin en büyük dizisini yönetiyorsun adam gibi işini yap diye
yoksa onur tan inanın bir başka diziyi çekse gözlerinize inanamazsınız ama çektiği dizi sıradan bir dizi değil o yüzden hep mükemmel olmak zorunda
onur tan gidecekse eski vvadi yönetmenlerinden biri gelmeli aksi takdirde gitmesin
örnek vereyim kaçak dizisinin yönetmeni volkan kocatürk
daha önce trt1 de şubat dizisinin yönetmeniydi ve herkes çok beğeniyordu bende dahil müthiş buluyorduk @WesTxCoasT öyle değil mi aga hatırla
şimdi kaçakın yönetmeni de bu volkan kocatürk çektiği aksiyon sahnelerine bakın bi yeminle beş para etmez rezalet sahneler çekiyor aksiyon sahnelerinde
çünkü aksiyon çekmek her babayiğidin harcı değildir hele bu vadiyse
onur tanın kendine has tarzı var yapınca gerçekten beğeniyorum ama yapınca mesela geçen sezon finalini o kadar müthiş çekmişti ki şahaneydi çünkü 2 hafta zamanı vardı
yani işin özü eski isimlerden biri olmazsa onur tanı çekip kenara adam akıllı konuşsunlar

Haklısın.. ama ben son birkaç sezondur artık iyice soğumaya başladım Onur Tan'dan. Aksiyon dışında da, duygu yok sahnelerde. Bir bölüm iyi bir bölüm kötü çekilmez.. Dediğin gibi Pana Film gerekeni yapmalıdır, aksi taktirde de, başka bir yönetmen. Zeynep Günay Tan'nın çektiyi bölümler, muhteşemdi gerçekten, ben daha başarılı buluyorum. Neyse, hayırlısı olsun. Yeni sezona inşallah iyi bir giriş yaparlar.
Taptalk 2

Haklısın.. ama ben son birkaç sezondur artık iyice soğumaya başladım Onur Tan'dan. Aksiyon dışında da, duygu yok sahnelerde. Bir bölüm iyi bir bölüm kötü çekilmez.. Dediğin gibi Pana Film gerekeni yapmalıdır, aksi taktirde de, başka bir yönetmen. Zeynep Günay Tan'nın çektiyi bölümler, muhteşemdi gerçekten, ben daha başarılı buluyorum. Neyse, hayırlısı olsun. Yeni sezona inşallah iyi bir giriş yaparlar.
Taptalk 2
evet bu sorun bu yıl epey var 1 bölüm iyi 1 bölüm kötü olmaz böyle
geçen bölüm müthişti bu bölüm durgun haftaya dehşet olacak öbür hafta yine durgun yani istikrar lazım her hafta güzel olması lazım 1 iyi 1 kötü olmaz
duygu vermede sıkıntı var dediğin gibi safiye abisini görüyor abi nasıl olur tepkiye bak

He bak lafıma geldin bende onu diyorum sana :D
seneye revizyon şart vadi bunca yıldır herşeyi atlattığı gibi bu sıkıntılı dönemi de atlatacaktır
kolay değil 11 yıllık senaristler sezon ortasında ayrılıyor pana filmde ayrılıklar oluyor kolay değil bunları unutmayın başka bir dizi bunları kesinlikle kaldıramaz

evet bu sorun bu yıl epey var 1 bölüm iyi 1 bölüm kötü olmaz böyle
geçen bölüm müthişti bu bölüm durgun haftaya dehşet olacak öbür hafta yine durgun yani istikrar lazım her hafta güzel olması lazım 1 iyi 1 kötü olmaz
duygu vermede sıkıntı var dediğin gibi safiye abisini görüyor abi nasıl olur tepkiye bak

seneye revizyon şart vadi bunca yıldır herşeyi atlattığı gibi bu sıkıntılı dönemi de atlatacaktır
kolay değil 11 yıllık senaristler sezon ortasında ayrılıyor pana filmde ayrılıklar oluyor kolay değil bunları unutmayın başka bir dizi bunları kesinlikle kaldıramaz
Düzeleceğinden şüphemiz yok Allahın izniyle seneye bomba gibi dönecek vadi :)

haftaya dehşet bi bölüm olacak onu söylim baştan bugün bazı durumlardan ötürü misafir eskik olmadı evde ama bölümü izledim anlamadığım yerleri birazdan netten izlicem

polpo mekanı tarayacak
karaların olayı tatbikat sandım ama armegeddon intikam için geri döndü :D

armegeddon olayı dehşet oldu ya :D

@sürgünüm aga antin kuntin dizileri uçuruyorsun iş vadiye geldi mi yorum yok :D
neyse iş başa düştü bölüm bitince uçuracaz artık konuyu
Kimse yorum yapmayınca post kasmamak için yorum yapmayı bıraktım.
40 yılda bir konu açtım burnumdan getirdiniz.:)

yok aga yine coşturduk sayılır fena değil :D
Ben sadece izlediğim dizilerin fragmanını ve yorum sayfasını açıyorum bunuda hit mit almak için yapmıyorum,Yerli dizi veya yabancı dizi üzerinde konuşup tartışmak hoşuma gidiyor bunun için giriyorum foruma ,konunun sayfası 5 oldumu yeterlidir.Kısa kısa yazıp post kasmak benim yapıcam iş değil.:)

Polat Şaşmaz 209. Bölümü izle sonra konuş bu bölüme sezonun en iyi bölümü diyenin aklından şüphe ederim valla. :D :D

Atv de perşembe günü yayın akışı..
20.00-20.02 kurtlar vadisi pusu özet
20.02-21.00 reklamlar
21.00-21.05 kurtlar vadisi başlangıç jeneriği
21.05-22.00 reklamlar
22.00-22-20 kurtlar vadisi pusu
22.00-22.40 reklamlar
22.40-23.00 kurtlar vadisi pusu
23.00-23.01 bir reklam
23.02-23.02 kurtlar vadisinin bir reklamdan önceki bir dk lık tekrarı
23.05 bitiş
Demekki neymiş her hafta internetten izlemek en kralı. :)

Polat Şaşmaz 209. Bölümü izle sonra konuş bu bölüme sezonun en iyi bölümü diyenin aklından şüphe ederim valla. :D :D
Ya sen benim mesajlarimi okudun mu ben bu sezonun en iyi bolumu mu dedim git bastan oku gel sonra konusalim aga hadi :)

--FF Tapatalk--Sen Bizi Bulamazsın Biz Seni Buluruz !

Vadinin su an için 162-212. Bölümler arasini benden iyi bilen yoktur 2.donem okulda 162.bölüme basladim bugün 212.bolumu izledim mayisin ortalarinda bu bölümlere gelecem seneye ilk donemin basinda her gün 2 bolum eski vadi sonra onlar bitince pusu bastan sona İnşallah :D

--FF Tapatalk--Sen Bizi Bulamazsın Biz Seni Buluruz !

Bölümü daha yeni izledim ve beğendim.Gayet güzel olmuş.Bazı yerleri sıkıcı olsa da güzel bir bölümdü yalnız pizza sahnesi kadar vasat bir sahne görmedim.O ne biçim bir sahneydi ya efekt felan hiç yok.Onur Tan biran önce gitmeli

Bölümü daha yeni izledim ve beğendim.Gayet güzel olmuş.Bazı yerleri sıkıcı olsa da güzel bir bölümdü yalnız pizza sahnesi kadar vasat bir sahne görmedim.O ne biçim bir sahneydi ya efekt felan hiç yok.Onur Tan biran önce gitmeli
yani gerçekten çok saçma hayır ne gerek var böyle şeylere insan bir izler ne çektiğini sonra utanır onu düzeltir bu tip detaylar kaliteyi aşağıya çekiyor