Polat Şaşmaz
Favori Üye
Haftaya da İnşallah boyle güzel bolum izleriz ozlemisiz
--FF Tapatalk--Kimileri Ölümden Korkar Kimileri Ölümden Sonraki Azaptan..
--FF Tapatalk--Kimileri Ölümden Korkar Kimileri Ölümden Sonraki Azaptan..
orda çakır-polat tombalacı yakalama sahnesi aklına gelenler gerçek vadicidir!Aklıma direk Tombalacıyı yakaladıkları sahne geldi. ^-^
Geçen hafta asker yemin törenine katılmıştın bu hafta teskere vermeye mi gittin? Nereye kayboldun.Süper bölümdü be...
vadi böyle birşey bir sahneyle belki yüzlerce kişiye aynı duyguları yaşatıyorsunorda çakır-polat tombalacı yakalama sahnesi aklına gelenler gerçek vadicidir!
Bölümde girmedim bölüm sonu girerek telafi edeceğim şimdi abiGeçen hafta asker yemin törenine katılmıştın bu hafta teskere vermeye mi gittin? Nereye kayboldun.![]()
sizce reyting olarak ne alıcak vadicidden müthiş bi bölümdü be akıcı çok akıcı çok süper bi bölümdü müziklerde on numara
son aksiyon sahnesi dehşetti ya silah sesleri falan adamı uçuruyor vadi çok başka yav çok![]()
hakikaten eskileri yad etmiş olduk 😀Son güzeldi ama ya
Şevko-Tombalacı-Nizamettin-Kibritçi-İskender Büyük-Aron Feller bütün kötüleri tek bölümde yad ettik![]()
aga nizamettinin ölümüyle pek bağdaştıramadım asılmıştıSon güzeldi ama ya
Şevko-Tombalacı-Nizamettin-Kibritçi-İskender Büyük-Aron Feller bütün kötüleri tek bölümde yad ettik![]()
aga 13 e yakın alıcaz gibime geliyor ama bölüm hakkı en az 15 dir tabi inşallah saçma sapan bi şekilde 11 falan gelmezsizce reyting olarak ne alıcak vadi
Yani diyosun ki yine XanTier haklı çıkacak?aga nizamettinin ölümüyle pek bağdaştıramadım asılmıştıaron felleri de hatırlıyoruz pek alakası yok
burda tombalacı direk akla gelir yani tartışmasız direk hemde
massimo polpa ahtapot@XanTier bu konuda irrite kelimesine dönecek anlaşılan
iğriti diyoduk bölüm sonu sonra iğrite oldu irite irrite irriti
aga 13 e yakın alıcaz gibime geliyor ama bölüm hakkı en az 15 dir tabi inşallah saçma sapan bi şekilde 11 falan gelmez
aga bizi ne hale gtrdier bu bölüm en kötü 14 alır ama işte 13 alırsak iyi diyoruz oda net değil nasıl bir sistemin içindeyiz artıkaga nizamettinin ölümüyle pek bağdaştıramadım asılmıştıaron felleri de hatırlıyoruz pek alakası yok
burda tombalacı direk akla gelir yani tartışmasız direk hemde
massimo polpa ahtapot@XanTier bu konuda irrite kelimesine dönecek anlaşılan
iğriti diyoduk bölüm sonu sonra iğrite oldu irite irrite irriti
aga 13 e yakın alıcaz gibime geliyor ama bölüm hakkı en az 15 dir tabi inşallah saçma sapan bi şekilde 11 falan gelmez