Kurtlar Vadisi Pusu 222. Bölüm Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mrt-06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Cahit vurulduktan sonra ki müzik harikaydı yemin ediyorum ya tak kulaklığı sabahtan akşama kadar dinle harika bir müzikti acil bulmam lazım Poyraz'ın yokluğu hissediliyor şimdi Poyraz olsaydı ne sahneler oldurdu be adamı çabuk harcadılar 185.bölümde geldi 209.bölümde geberdi :A 24 bölüm durdu keşke bu sezonun başına kadar dursaydı çok severdim kendisini şimdi ki benim için 2.Poyraz iyi olsa da sübliminalci adam Erdem Beydi sanırım unuttum

Yarın İnşallah iyi reytingler alırız

Son düzenleme:
Cahit vurulduktan sonra ki müzik harikaydı yemin ediyorum ya tak kulaklığı sabahtan akşama kadar dinle harika bir müzikti acil bulmam lazım Poyraz'ın yokluğu hissediliyor şimdi Poyraz olsaydı ne sahneler oldurdu be adamı çabuk harcadılar 185.bölümde geldi 209.bölümde geberdi :A 24 bölüm durdu keşke bu sezonun başına kadar dursaydı çok severdim kendisini şimdi ki benim için 2.Poyraz iyi olsa da sübliminalci adam Erdem Beydi sanırım unuttum

Yarın İnşallah iyi reytingler alırız
aga poyrazı geç artık ne poyrazı yav :D bak massimo polpa geliyor ahtapot :D
harbiden o müzik süperdi bende var

Arkadaşlar reytingler artık bizim için bitmiştir resmen açık açık oynanıyor bu bölüm 11 küsür alır mı ab de 2.olur mu yazık yav şu diziyle uğraşmasınlar artık
reytingler bitmiştir bir daha ilgilenmiyorum bariz şekilde oynanıyor

Son düzenleme:
aga poyrazı geç artık ne poyrazı yav :D bak massimo polpa geliyor ahtapot :D
harbiden o müzik süperdi bende var

Arkadaşlar reytingler artık bizim için bitmiştir resmen açık açık oynanıyor bu bölüm 11 küsür alır mı ab de 2.olur mu yazık yav şu diziyle uğraşmasınlar artık
reytingler bitmiştir bir daha ilgilenmiyorum bariz şekilde oynanıyor
yani bu tns deneklerini değiştirmek lazım vadi paralellere giydirmeye başladığından beri düşüşte buna çözüm bulunması lazım bu seneyi en az hasarla atlatır inş bu saatten sonra bu reytingler dahada artmaz dünkü bölümle geçen bölümdeki farkın ortada olmasına rağmen raytingin artmasını bırak ab de düşüş bile yaşamış

geçen haftaki bölüm kötüydü sıkıcıydı tamam bu hafta neydi aksiyon senaryo herşey vardı müthişti nasıl aynı oluyor geçelim bu işleri

Forum İstatistikleri

Konular
176,284
Üyeler
8,560
Son Üye
Fato