Ya hiç sorma.Yabancılar adam mı yiyor.Allah'tan bayan değilmişsin.
![]()
oda doğru haklısınhacı bunlar çok düşük vsdiye göre nie öyle düşünüyon
Gecen haftalara göre yuksek bence![]()
Benim yaşlı anam babam var onlarda dikkat et paranı kaptırma oralarda diyor.Ya hiç sorma.Bütün yabancılar benim kimlik nomu almaya çalışan sahtekarlar.
Tapatalk
aynen bende direk onu düşündümAklıma direk Tombalacıyı yakaladıkları sahne geldi. ^-^
Benimde aklıma Yaşar Katırcı geldi.Aklıma direk Tombalacıyı yakaladıkları sahne geldi. ^-^
Onun muhabbetini geçen sene çok yaptık burada. En kötü bölümleri beğeniyolar hepaynen bende direk onu düşündüm
yani vadi forumuna giriyim dedim yine sinirlendim ya bunların derdi ne anlamadım be adam bu bölüme bile burun kıvırıyor yok şöyle yok böyle diyorlar adamlar bir haftada daha ne yapsınlar yahu
Demekki biz daha VadiciyizBenimde aklıma Yaşar Katırcı geldi.![]()
adamlar ilginç sanırsın zorla vadiyi izlettiriyorlar adamlar güya vadi fanı pehOnun muhabbetini geçen sene çok yaptık burada. En kötü bölümleri beğeniyolar hep
Demekki biz daha Vadiciyiz![]()
O niyeymiş benimkine tam uyuyor o sahneOnun muhabbetini geçen sene çok yaptık burada. En kötü bölümleri beğeniyolar hep
Demekki biz daha Vadiciyiz![]()
Benim aklıma da Nizamettin geldiBenimde aklıma Yaşar Katırcı geldi.![]()
Anlaşıldı hepimizin aklına başka bişey gelmiş,ne sahneymiş arkadaş.Benim aklıma da Nizamettin geldi![]()
Tombalacıya daha iyi uyuyor. Yaşar'a baskın yapıldı, Tombalacı kendi ayaklarıyla yakalandı. Aynı Margeret gibi.O niyeymiş benimkine tam uyuyor o sahne![]()
Ben artık Helikopterle kafamdan ne canlandırdıysam.Tombalacıya daha iyi uyuyor. Yaşar'a baskın yapıldı, Tombalacı kendi ayaklarıyla yakalandı. Aynı Margeret gibi.![]()