İnşallah ölmez.Ölmemelifragman süper cahit vuruluyor ben ölmeyeceğini
düşünüyorum
yoo begüm kütükte iyi konuşuyodubegüm kütük daha iyi canlandırıyordu safiyeyi ayrıca dikkat ettinizmi bilmiyorum begüm canlandırırken safiyeyi bozuk bir türkçesi vardı türkçeyi tam konusamıyordu ama şuankı safiye herkesten iyi konusuyor maşallah
ölmeyeceği kesin yani bunun sorulması bile ilginç vadide bu kadar önemli bir karakter pat diye gitmez sezon finali falan olsa ölür dersinde şuan sanmıyorumfragman süper cahit vuruluyor ben ölmeyeceğini
düşünüyorum
Bence de gereksiz karakterler ölmeliyoo begüm kütükte iyi konuşuyodugaye hanımı beğenmedim ölmesi lazım kadın karakterler artmasın margaret falan gereksiz
ölmeyeceği kesin yani bunun sorulması bile ilginç vadide bu kadar önemli bir karakter pat diye gitmez sezon finali falan olsa ölür dersinde şuan sanmıyorum
ama ölmesini isterim akif cahit leyla margaret falan filan bunlar ölebilir
polat alemdar ın yanında abdülhey-erhan
timur-kara süper olur bence
caihtin ölmesini sadece erhan için istiyorum erhanı figurana dünkü cahiti başrole getirmeleri gerçekten beni çok rahatsız ediyor bi kol nakliyle iş biter
bi de pusat falan var mis gibi akif ölmeli artık
Bıyığı yeni yeni terliyor kaç yaşında acaba?ustamızın Allah ına kurban
kaşları aynı şimdiki gibi çok güzel kaşları var ustamızın beğeniyorum sona doğru hafif içe giriyo çok hoşBıyığı yeni yeni terliyor kaç yaşında acaba?
Resimde kaç yaşında diye sordum?kaşları aynı şimdiki gibi çok güzel kaşları var ustamızın beğeniyorum sona doğru hafif içe giriyo çok hoş
1971 doğumlu yani 43 yaşında
bence 18 falan öyle duruyoResimde kaç yaşında diye sordum?
kaşlara bak kaşlara gariban çadırı gibi.kaşları aynı şimdiki gibi çok güzel kaşları var ustamızın beğeniyorum sona doğru hafif içe giriyo çok hoş
1971 doğumlu yani 43 yaşında
Polat vurulduğu zaman bayılmıştı oda bayılıyor galiba.yok aga gitmez
evet aga büyük ihtimal öyle olacakPolat vurulduğu zaman bayılmıştı oda bayılıyor galiba.
Akif adamım ya yukarıda resmini paylaştım,ağzından yel alsın niye ölüyor.evet aga büyük ihtimal öyle olacaksezon finali olsa ölür derdim ama onun dışında zor
sezon finalinde akif leyla ve cahit ölse manyak olur
aga ölsünler ki yeni şeyler ortaya çıksın Kurtlar Vadisi'nde ölüm sonun başlangıcıdır ölmeleri lazım en azından leyla ve akif gitse süper olurAkif adamım ya yukarıda resmini paylaştım,ağzından yel alsın niye ölüyor.
Akif dizide belli bir yol katetti.he bu role yakışıyor da.bence dizide devam etmeli .yanına da versinler pusatı yola devam.aga ölsünler ki yeni şeyler ortaya çıksın Kurtlar Vadisi'nde ölüm sonun başlangıcıdır ölmeleri lazım en azından leyla ve akif gitse süper olur
rolünü iyi yapıyor ama ölmesi lazımAkif dizide belli bir yol katetti.he bu role yakışıyor da.bence dizide devam etmeli .yanına da versinler pusatı yola devam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?