Kurtlar Vadisi Pusu 222.Bölüm Fragmanı

cahitin vurulucağı belliydi bence raskolnun o kel adamı ordaydı çünkü hemen diziden çıkmıcağına göre elifi kaçırırlar diye düşünmüştüm 🙂🙂
cahit ölmüyor polatın sinirli oluşunun sebebi safiyeyide kaçırmıs olablirler eğer safiye orda olsaydı cahit vurulmus başı yanında olurdu yada polatı görmüş olurdu elifle birlikte safiyeyide kaçırıyorlar anladığım kadarıyla 🙂🙂

hacılar bu bölüm inş beğenimizide alıcak raytingide artıracak bakın daha şimdiden 4.sayfaya geçtik ve hep olumlu eleştiriler getirdik

Belli olmaz aga :D Vadide şöyle bir kural vardır :D Fragman iyiyse bölüm kötü,fragman kötüyse bölüm iyi
hacı şöyle bir şeyde var burda final sahnesi yok ve bu iyiye işaret yani umut ediyorum frağmanın hakkını verecek bir bölüm olacak

Seçimler bitti bu hafta Ab'de 8'e yükseldik.Bu hafta muhtemelen 9-10 alırız.

Totalde 12-13
inş bekliyoruz. gerçi ben bu reyting sistemine çok güvenmiyorum ama elimizdeki tek somut verilerde bunlar yapıcak birşey yok

hacı şöyle bir şeyde var burda final sahnesi yok ve bu iyiye işaret yani umut ediyorum frağmanın hakkını verecek bir bölüm olacak
Sen içini ferah tut,benim paylaştığım fragmanlar hep güzel çıktı ve reytinglerde güzel sonuç aldık.Ayağım uğurludur yine iyi sonuçlar alacağımıza eminim.:)

Fragman çok iyi. İnşallah son bölümü unutturur.
Ara verdikten sonraki bölümden sonraki bölüm 2 hafta içinde yazılıp çekildiği için iyi oluyor genelde.

En azindan aksiyon dolu bir bölüm olacak gibi... Fragmana bakilirsa bu hafta yine 13 Reytinfi görebiliriz

En azindan aksiyon dolu bir bölüm olacak gibi... Fragmana bakilirsa bu hafta yine 13 Reytinfi görebiliriz
aga reytingleri düşüren unsur verilen aralardır
vadi her aradan döndüğünde düşüyor bi de üstüne gündem özel şu özel bu özel diziyi bi rahat bırakmadılar seneye şu kanaldan kurtulduk mu tamamdır show da ezingo yapacaz :D

1897721_564729316975655_744959783518440052_n.jpg

safiyeyi canlandıran gaye gürsel bugün aileler yarışıyorda yarıştı saf bir kişiliği vardı gibi sanki
:kiki::kiki:

safiyeyi canlandıran gaye gürsel bugün aileler yarışıyorda yarıştı saf bir kişiliği vardı gibi sanki
:kiki::kiki:
bende gördüm her gün bi yerlere çıkıyor bu kızdan aşırı derecede soğudum bir vadi oyuncusu bu kadar programa çıkmamalı diziye hiç yakışmadı zaten biran önce öldürülmeli

bende gördüm her gün bi yerlere çıkıyor bu kızdan aşırı derecede soğudum bir vadi oyuncusu bu kadar programa çıkmamalı diziye hiç yakışmadı zaten biran önce öldürülmeli
begüm kütük daha iyi canlandırıyordu safiyeyi ayrıca dikkat ettinizmi bilmiyorum begüm canlandırırken safiyeyi bozuk bir türkçesi vardı türkçeyi tam konusamıyordu ama şuankı safiye herkesten iyi konusuyor maşallah :F