Kurtlar Vadisi Pusu 222.Bölüm Fragmanı

tekrar baktım aga tam anlaşılmıyor ama bence frağman şaşırtmacası dikkat ettiysen karanın silahında kurşun efect yok ama tabi izleyince anlarız artık
Bekleyip görücez artık aga perşembeyi.Ama inşallah baskındır aksiyon tavan yapar :D

yav bu pana nın işleri frağman çıkalı 1 saat 40 dakika olmuş hala vadinin resmi sayfalarından paylaşım yok biraz özenli olmaları lazım tamam zaten yazete ilk paylaşıyor sonra niye bekliyosun ki?

yav bu pana nın işleri frağman çıkalı 1 saat 40 dakika olmuş hala vadinin resmi sayfalarından paylaşım yok biraz özenli olmaları lazım tamam zaten yazete ilk paylaşıyor sonra niye bekliyosun ki?
Yazete'den izlenmesini istiyorlar,medya sitesinin tanıtımı açısından.:)

hacım anlatamadım zaten yine yazeteden izliyorsun yazeteye yönlendiriyor yazetenin beğeni sayısı 150 bin vadini facedeki resmi sayfası nerdeyse 3 milyon o açıdan söylüyorum😀
O konuda haklısın.:) Ben başka sitelerde paylaşmamasının gerekçesini söyledim.:)

Şimdi anlaştık galiba..

Fragman umarım geçen haftaki gibi bizleri yanıltmaz.

Cahit umarım ölür. Cahit ölürse, dizi biraz daha canlanacaktır.

Taptalk 2

Bu bölümde hareketlilik var, bol bol aksiyon ve hareketlilik var. Elif'i aldılar ve şimdi Margaret pimini çekti, bekliyor. Cahit ölümle burun buruna. İster istemez Safiye de, Polat'ın yaşadığını öğrenecek. Şamil, istemeyerek yaptığı yanlıştan bir şekilde dönebilirse iyi, dönemezse sonu kötü olacak. Akif'in, Abdülhey'in ve Kara'nın neler yapacağını göreceğiz. Pusat desek, yolları yürümeye başladı. İlerleyen zaman diliminde kendisine çok ihtiyaç olacaktır. Şu an için Polat Alemdar ile Pusat'ın yaptığı plan, iyi işliyor.

İşte Kurtlar Vadisi Pusu’nun 222. bölümünde yaşanacaklar:

Savcı Leyla kardeşinin acısını yaşarken hapishaneye düşmesi yetmezmiş gibi bir de hapishanede kendisiyle uğraşanlar karşısında nasıl bir tavır sergileyecek?

KGT Ulak'a ulaşabilecek mi?

KGT'nin başındaki isim olan Akif'in başına silah dayayan KGT üyesi ne planlıyor?

Polat Alemdar Raskoln'ün elif'i kaçırma girişimi karşısında ne yapacak? elif ve Safiye'yi kurtarabilecek mi?

Safiye Raskoln'ün adamlarını karşısında görünce Cahit'i aramıştı. Cahit Safiye ve Elif'e yardım edebilecek mi?

Cahit'i kim vurdu? Cahit ölecek mi?

Şimdi Polat Alemdar tüm bu yaşananlar karşısında ne yapacak?
Bu tam olarak özet değil aga asıl özet yarın çıkacak :D

Forum İstatistikleri

Konular
176,284
Üyeler
8,560
Son Üye
Fato