Kurtlar Vadisi Pusu 222.Bölüm Fragmanı

fragman süper cahit vuruluyor ben ölmeyeceğini
düşünüyorum

begüm kütük daha iyi canlandırıyordu safiyeyi ayrıca dikkat ettinizmi bilmiyorum begüm canlandırırken safiyeyi bozuk bir türkçesi vardı türkçeyi tam konusamıyordu ama şuankı safiye herkesten iyi konusuyor maşallah :F
yoo begüm kütükte iyi konuşuyodu :D gaye hanımı beğenmedim ölmesi lazım kadın karakterler artmasın margaret falan gereksiz

fragman süper cahit vuruluyor ben ölmeyeceğini
düşünüyorum
ölmeyeceği kesin yani bunun sorulması bile ilginç vadide bu kadar önemli bir karakter pat diye gitmez sezon finali falan olsa ölür dersinde şuan sanmıyorum

ama ölmesini isterim akif cahit leyla margaret falan filan bunlar ölebilir
polat alemdar ın yanında abdülhey-erhan
timur-kara süper olur bence

caihtin ölmesini sadece erhan için istiyorum erhanı figurana dünkü cahiti başrole getirmeleri gerçekten beni çok rahatsız ediyor bi kol nakliyle iş biter

bi de pusat falan var mis gibi akif ölmeli artık

Kurtlar Vadisi 80'ler.

BlNeJiWCYAAuq1G.jpg

yoo begüm kütükte iyi konuşuyodu :D gaye hanımı beğenmedim ölmesi lazım kadın karakterler artmasın margaret falan gereksiz

ölmeyeceği kesin yani bunun sorulması bile ilginç vadide bu kadar önemli bir karakter pat diye gitmez sezon finali falan olsa ölür dersinde şuan sanmıyorum

ama ölmesini isterim akif cahit leyla margaret falan filan bunlar ölebilir
polat alemdar ın yanında abdülhey-erhan
timur-kara süper olur bence

caihtin ölmesini sadece erhan için istiyorum erhanı figurana dünkü cahiti başrole getirmeleri gerçekten beni çok rahatsız ediyor bi kol nakliyle iş biter

bi de pusat falan var mis gibi akif ölmeli artık
Bence de gereksiz karakterler ölmeli :)

aga ölsünler ki yeni şeyler ortaya çıksın Kurtlar Vadisi'nde ölüm sonun başlangıcıdır ölmeleri lazım en azından leyla ve akif gitse süper olur
Akif dizide belli bir yol katetti.he bu role yakışıyor da.bence dizide devam etmeli .yanına da versinler pusatı yola devam.

Akif dizide belli bir yol katetti.he bu role yakışıyor da.bence dizide devam etmeli .yanına da versinler pusatı yola devam.
rolünü iyi yapıyor ama ölmesi lazım
safiye
margaret
leyla
akif

bunlar ölsün özellikle şu kadın karakterler ölsün gerçekten bi işe yaradıkları yok