- Reaksiyon puanı
- 31,942
- Puanı
- 860
yeni baronumuzun mekanı eski rahmet baronumuz karahanlının mekanı aynı sözbir otel üsküdarda mobilyalar değişmiş eski tadı vermeleri adına iyi de olmuş
evet aga bende farkettim müthiş olacakyeni baronumuzun mekanı eski rahmet baronumuz karahanlının mekanı aynı sözbir otel üsküdarda mobilyalar değişmiş eski tadı vermeleri adına iyi de olmuş
+1907buluşma müziğini vermek için daha ne bekliyorlar anlamıyorum pusatın sahnelerinde
saçma sapan poyrazın müziğini çalıyorlar sinir oluyorum yaaa çalsanıza buluşma müziğini
tamam oktay kayanrcayla kavgalısınız anladık oyüzden vefa göstermiyorsunuz süleyman çakıra ama buluşma müziğiyledemi kavgalısınız ısrarla çalmama inadını biri bana anlatabilirmi pusatın sahneinde buluşma çalmıyor gidip poyrazın müziğini çalıyorlar herhalde oktay gibi buluşma müziğiylede kavgalı pana yada buluşma müziği oktay kayanrcanın sahnelerinde çalındığı içinmi onu hatırlarız diyemi korkuyorsunuz bukadarda düşmanlık olmaz ama saçma sapan işler yapıyorlar 😡😡😡
çok büyük bi olaymış aga vay beOha Kurtlar Vadisinde Leylanın kardeşi Esranın sevgilisi Emre Huzur Sokağına dahil olmuş
Yok ya görünce şaşırdımçok büyük bi olaymış aga vay be![]()