Kurtlar Vadisi Pusu 217.Bölüm Yorumları

yeni baronumuzun mekanı eski rahmet baronumuz karahanlının mekanı aynı sözbir otel üsküdarda mobilyalar değişmiş eski tadı vermeleri adına iyi de olmuş

buluşma müziğini vermek için daha ne bekliyorlar anlamıyorum pusatın sahnelerinde
saçma sapan poyrazın müziğini çalıyorlar sinir oluyorum yaaa çalsanıza buluşma müziğini
tamam oktay kayanrcayla kavgalısınız anladık oyüzden vefa göstermiyorsunuz süleyman çakıra ama buluşma müziğiyledemi kavgalısınız ısrarla çalmama inadını biri bana anlatabilirmi pusatın sahneinde buluşma çalmıyor gidip poyrazın müziğini çalıyorlar herhalde oktay gibi buluşma müziğiylede kavgalı pana yada buluşma müziği oktay kayanrcanın sahnelerinde çalındığı içinmi onu hatırlarız diyemi korkuyorsunuz bukadarda düşmanlık olmaz ama saçma sapan işler yapıyorlar 😡😡😡

buluşma müziğini vermek için daha ne bekliyorlar anlamıyorum pusatın sahnelerinde
saçma sapan poyrazın müziğini çalıyorlar sinir oluyorum yaaa çalsanıza buluşma müziğini
tamam oktay kayanrcayla kavgalısınız anladık oyüzden vefa göstermiyorsunuz süleyman çakıra ama buluşma müziğiyledemi kavgalısınız ısrarla çalmama inadını biri bana anlatabilirmi pusatın sahneinde buluşma çalmıyor gidip poyrazın müziğini çalıyorlar herhalde oktay gibi buluşma müziğiylede kavgalı pana yada buluşma müziği oktay kayanrcanın sahnelerinde çalındığı içinmi onu hatırlarız diyemi korkuyorsunuz bukadarda düşmanlık olmaz ama saçma sapan işler yapıyorlar 😡😡😡
+1907

Pusat Çakır2ın dövüş sahnesi tek kelimeyle müthiş olmuş dün burayı kaöırmıştım şimdi izledim dehşet olmuş vay arkadaş :D

tulum cendere eski bunlar vadiyi vadi yapan müziklerdi poyraz müziği değil

Leyla meselesi artık kapanmalı. Polat'ın Leyla'ya aşık olmasını halen anliyamiyorum. Birde Leyla oynayamıyor, sahnedeki duyguyu seyirciye veremiyor. Leyla yerine Margeret ölürse, dizi için büyük kayıp olur. Funda İlhan 'Margeret' karakterini resmen yaşıyor. Bir yabancı karakterini canlandıran en başarılı oyunculardan birtanesi. Gerçekten helal olsun. Leyla'nın her hareketi maalesef çok yapmacık geliyor. Umarım Margeret Leyla'ı da öldürür. Hakkı Bafralı bombası harika olmuş. Umarım yakında Bedri Fincanci, İbrahim ve Mehmet Fikret de ortaya çıkar. Bölüm genel olarak durgundu. 216.Bölüm daha keyifliydi kesinlikle.

Tapatalk 2
-