aga bu yılıda sağ salim atlatalım seneye kanalımızda coşacaz Allah ın izniyle senaryo uçuşa geçti zatenŞu bölüm 23.30-23.45 arası bitse gör reytingleri seneye Pana Filmin kendine gelmesi lazım umarım Showa geçeriz..![]()
Bu arada gençler iyi mesaj yazdık. @legolas9900 Elinize sağlık.Bomba bölümdü gelecek haftayı iple çekiyorum.The Alemdar icin oyuncu araniyor.Bende oynarım ama silah tutmuşluğum yok iştePolat Alemdar her hafta bir kisiye gözükmeye devam ediyor.
Ben mobilden bu kadar yazabiliyorum bilgisayarda daha da fazla yazabilirim aslindaBu arada gençler iyi mesaj yazdık. @legolas9900 Elinize sağlık.
Bu kadar kısa zamanda bu kadar yazılır.
yani 2 haftadır bekliyorum bu kadar ters gidemez herşeyBölüm genel olarak durgundu. Bi de erken başladı, erken bitti. Dibi görmek için bütün sebepler ortada! Sonu güzel olsa da![]()
Şu da var İstanbul'da akşam geç oluyor özelikle batıda,millet iş güç geç saatde çıkıyor işten.Trafikte var izleyicide üstelik erkek bunu nasıl hesaba katmıyorlar?yani 2 haftadır bekliyorum bu kadar ters gidemez herşey
1.erken başladı erken bitti bi halt anlamıyorum böyle olunca
2.misafir geldi
şuraya bak saaat daha 11 olmadı kurtlar vadisi bitti
eskiden 21.45 de başlıyordu be
Yaz ayları gelince en çok düşen Vadi oluyor işte bu yüzden.Şu da var İstanbul'da akşam geç oluyor özelikle batıda,millet iş güç geç saatde çıkıyor işten.Trafikte var izleyicide üstelik erkek bunu nasıl hesaba katmıyorlar?
Geç başlasa düşmez işte!Kaçak salı günü biraz geç başladı tekrar yükselişe geçti.Bayanların izlediği dizi olsa farketmez ama erkeklerin işi 21:00'de anca bitiyor ve tv'nin karşısına geçiyorlar.Yaz ayları gelince en çok düşen Vadi oluyor işte bu yüzden.
Hep Başbakan yüzünden 😡
Bu arada gençler iyi mesaj yazdık. @legolas9900 Elinize sağlık.
Bu kadar kısa zamanda bu kadar yazılır.