Kurtlar Vadisi Pusu 217.Bölüm Yorumları

Atv Vadi arkasında dizilerin fragmanlarını yayınlıyor Maşallah 4.dizinin fragmanı aha 5.:D

Şu bölüm 23.30-23.45 arası bitse gör reytingleri seneye Pana Filmin kendine gelmesi lazım umarım Showa geçeriz.. :D

vadi asıl şimdi başlıyor müthiş şeyler olacak o kadar soru işareti var ki :d
yalnız bu reytingler kafamı bozdu ya 10 reyting zor aldık atv sana ne akdar küfretsem azdır

Şu bölüm 23.30-23.45 arası bitse gör reytingleri seneye Pana Filmin kendine gelmesi lazım umarım Showa geçeriz.. :D
aga bu yılıda sağ salim atlatalım seneye kanalımızda coşacaz Allah ın izniyle senaryo uçuşa geçti zaten

Son sahneye verdiğim reaksiyonu en son ne zaman vermiştim hatırlamıyorum.

şemsi inkaya iyi bir oyunu ama ayol şener şen baron olsaydı keşke 😳😳😳

Bomba bölümdü gelecek haftayı iple çekiyorum.The Alemdar icin oyuncu araniyor.Bende oynarım ama silah tutmuşluğum yok işte :)Polat Alemdar her hafta bir kisiye gözükmeye devam ediyor.

Bölüm genel olarak durgundu. Bi de erken başladı, erken bitti. Dibi görmek için bütün sebepler ortada! Sonu güzel olsa da :(

Bölüm genel olarak durgundu. Bi de erken başladı, erken bitti. Dibi görmek için bütün sebepler ortada! Sonu güzel olsa da :(
yani 2 haftadır bekliyorum bu kadar ters gidemez herşey
1.erken başladı erken bitti bi halt anlamıyorum böyle olunca
2.misafir geldi
şuraya bak saaat daha 11 olmadı kurtlar vadisi bitti
eskiden 21.45 de başlıyordu be

Vallaha bölüm güzeldi ama ben şu kış tatilinden beri Vadiden eskiden aldığım tadı alamıyorum sıradan bir dizi gibi geliyor eskiden pür dikkat Vadiye odaklanırdım etrafımdaki kişileri yeri gelir duymaz burada canlı anlatım yapardım şimdi hiç bir şey yok neden anlamıyorum

yani 2 haftadır bekliyorum bu kadar ters gidemez herşey
1.erken başladı erken bitti bi halt anlamıyorum böyle olunca
2.misafir geldi
şuraya bak saaat daha 11 olmadı kurtlar vadisi bitti
eskiden 21.45 de başlıyordu be
Şu da var İstanbul'da akşam geç oluyor özelikle batıda,millet iş güç geç saatde çıkıyor işten.Trafikte var izleyicide üstelik erkek bunu nasıl hesaba katmıyorlar?

Şu da var İstanbul'da akşam geç oluyor özelikle batıda,millet iş güç geç saatde çıkıyor işten.Trafikte var izleyicide üstelik erkek bunu nasıl hesaba katmıyorlar?
Yaz ayları gelince en çok düşen Vadi oluyor işte bu yüzden.
Hep Başbakan yüzünden 😡

Yaz ayları gelince en çok düşen Vadi oluyor işte bu yüzden.
Hep Başbakan yüzünden 😡
Geç başlasa düşmez işte!Kaçak salı günü biraz geç başladı tekrar yükselişe geçti.Bayanların izlediği dizi olsa farketmez ama erkeklerin işi 21:00'de anca bitiyor ve tv'nin karşısına geçiyorlar.

Ben Leyloş'un karşılaşma sahnesinde öyle birşey beklemiyordum tamamen saçmalamışlar. Leyla tokat atsa heyecan olurdu :)

Son sahne zaten amacını belli ediyor. Hükümete göre şekillenen bir senaryonun yeni sezonuna merhaba diyoruz.