Yine bi perşembe devirdik..200 mesaj a yaklastik iyidir aga![]()
Yine bi perşembe devirdik..200 mesaj a yaklastik iyidir aga![]()
durmayın agalar ya bölüm sonu dehşetül vahşetti bunu konuşalım baron fethullah gülen mi acabaYine bi perşembe devirdik..
Kurtlar Vadisi Show tv'ye geçicek diye seviniyorsunuz ama bence geçmeyecek bu akşam açık açık iktidardan yana taraf oldular.Mustafa Sarıgül ve Fethullah Gülen göndermeleride bu dediğimi doğruluyor.durmayın agalar ya bölüm sonu dehşetül vahşetti bunu konuşalım baron fethullah gülen mi acaba@XanTier
Olabilir mi acaba diye düşünüorum. Ama başkasıdır bence daha yüksek ihtimalledurmayın agalar ya bölüm sonu dehşetül vahşetti bunu konuşalım baron fethullah gülen mi acaba@XanTier
Vehbi Koç'da olabilir.(rahmetli)Olabilir mi acaba diye düşünüorum. Ama başkasıdır bence daha yüksek ihtimalle
aga sarı gül uğursuzluk getirir bunun mustafa sarıgülle ne alakası varKurtlar Vadisi Show tv'ye geçicek diye seviniyorsunuz ama bence geçmeyecek bu akşam açık açık iktidardan yana taraf oldular.Mustafa Sarıgül ve Fethullah Gülen göndermeleride bu dediğimi doğruluyor.
Aga o kadar emin olma Show'un Vadiyi alabilmesi için daha çok 40 fırın ekmek yemesi lazımaga sarı gül uğursuzluk getirir bunun mustafa sarıgülle ne alakası var
feto göndermesini anlamadım nerde göndermiş
seneye kesinlikle show tv de kurtlar vadisi kesinlikle
Ölü birini diziye sokmazlar bence, onun yerine oğlunu sokarlardı. O da zaten Pusu'nun ilk yıllarında vardı.Vehbi Koç'da olabilir.(rahmetli)
aga bak seni kardeşim gibi görüyorum ço kseverim bilirsin ama gözünü sevim bana atv yi savunma hee seviyosan da bana karşı atv fanlığı yapma vallahi sert cevap yazarım zaten sinirliyim şu kanalaBölüm ilk sayfaya eklendi saat 01.00 gibi de Tek Parça Hd eklenecektir
Aga o kadar emin olma Show'un Vadiyi alabilmesi için daha çok 40 fırın ekmek yemesi lazım![]()
Hakkı Bafralı mı?Ölü birini diziye sokmazlar bence, onun yerine oğlunu sokarlardı. O da zaten Pusu'nun ilk yıllarında vardı.
Hakkı kimin sağ koluydu?
Turan Kaçgar diye hatırlıyorumÖlü birini diziye sokmazlar bence, onun yerine oğlunu sokarlardı. O da zaten Pusu'nun ilk yıllarında vardı.
Hakkı kimin sağ koluydu?
Şu anda durumda kötü eğer alırlarsa bu sefer reklam manyağı yapacaklar Vadiyi yönetici değişmeseydi tamam gitsin derdim ama yönetici değişti eski Show ile yeni Show arasında dağlar kadar fark var eski Show 1.idi şimdi ki Show Fox'u bile geçemiyor. Tamam gitsin ama şu durumda erken bence durumlarını düzeltmeleri lazım hem ben alacaklarını düşünmüyorum Vadiyi alırlarsa baya bir masrafa girerler ve de şu durumda almaları güçaga bak seni kardeşim gibi görüyorum ço kseverim bilirsin ama gözünü sevim bana atv yi savunma hee seviyosan da bana karşı atv fanlığı yapma vallahi sert cevap yazarım zaten sinirliyim şu kanala
ne demek 40 fırın ekmek yemesi lazım vadinin çıktığı kanal vadinin efsane olduğu kanal unutma
her kanalda yöneticiler değişir ama kanal baki kalır show tv de öyle büyük bir kanal ve adam gibi iş koyarsan yüksek alırŞu anda durumda kötü eğer alırlarsa bu sefer reklam manyağı yapacaklar Vadiyi yönetici değişmeseydi tamam gitsin derdim ama yönetici değişti eski Show ile yeni Show arasında dağlar kadar fark var eski Show 1.idi şimdi ki Show Fox'u bile geçemiyor. Tamam gitsin ama şu durumda erken bence durumlarını düzeltmeleri lazım hem ben alacaklarını düşünmüyorum Vadiyi alırlarsa baya bir masrafa girerler ve de şu durumda almaları güç
Evet.Hakkı Bafralı mı?
Belli olmaz o işler işte aga Allah korusun Allah göstermesin Showa geçerse sen şimdikinden çok daha sinirli olursun orası kesin ben olacakları şimdiden görüyorumher kanalda yöneticiler değişir ama kanal baki kalır show tv de öyle büyük bir kanal ve adam gibi iş koyarsan yüksek alır
atv den her türlü iyidir
show tv ne yaparsa razıyım ben aga merak etme tek istedğim atv den kurtulmamızBelli olmaz o işler işte aga Allah korusun Allah göstermesin Showa geçerse sen şimdikinden çok daha sinirli olursun orası kesin ben olacakları şimdiden görüyorum
Öyle olsun zamanı geldiğinde ki İnşallah gelmez bu yazdıklarını gösterecemshow tv ne yaparsa razıyım ben aga merak etme tek istedğim atv den kurtulmamız![]()