23:30 - 23:45 #sbt #reyting'leri
1) KANALD: 5.83
2) ATV: 5.34
3) STAR: 4.48
4) FOX: 3.55
5) SHOW: 3.47
1) KANALD: 5.83
2) ATV: 5.34
3) STAR: 4.48
4) FOX: 3.55
5) SHOW: 3.47
Bölümün başları güzeldi ortaları durgundu sonları ise güzeldi.Yine de bölümü beğenmedim ben.Heyecan ve aksiyon lazım.
Her hafta HD eklerlerdi bu hafta Atv den şey etmişler istersen geçen hafta ki konuya gir kendi gözlerinle görBen tek parçadan bahsetmiştim bir de 1080 HD yazmışsın yüklediğin HD kanal bile değil.![]()
Ben Polatı istiyorumDaha ne aksiyonu istiyorsun anlamadım Karalar sürekli çatıştı Pusat Baltazar şov yaptı Akif adamın birini kaçırdı daha ne kolaysa sen yaz.![]()
Her hafta HD eklerlerdi bu hafta Atv den şey etmişler istersen geçen hafta ki konuya gir kendi gözlerinle gör![]()
Ben Polatı istiyorum![]()
bundan fazlasını yapabilecek babayiğit varsa görelim aga adamlar 5 günde 120 dk lık aksiyon dizisi çekiyolar yav Allah doyursun daha ne istiyosanDaha ne aksiyonu istiyorsun anlamadım Karalar sürekli çatıştı Pusat Baltazar şov yaptı Akif adamın birini kaçırdı daha ne kolaysa sen yaz.![]()
Bende şaşırdım İvanın ölmediğinebundan fazlasını yapabilecek babayiğit varsa görelim aga adamlar 5 günde 120 dk lık aksiyon dizisi çekiyolar yav Allah doyursun daha ne istiyosan
sizin düşünceniz şu her an çatışma olsun diyosunuz tamam bende öyle olsun isterim herkes ister ama bu şekil feriştahı gelse yapamaz zaten feriştahı biziz
aksiyon dizisi kaç tane var ekranda Allah aşkınabi kaçak var onunda çapı belli yönetmeni daha şimdiden aksiyon çok zor diye ağlıyo düşün işte
Baltazar çok yakıştı vadiye inşallah hemen ölmez
bu arada ivan ölmemiş la çok şaşırdım şamilin kardeşi çıktı bi de![]()
Vadi maçtan mı korkacak aga yaHaftaya maç varmış agalar Vadi yayınlanmasın reytingler de düşmesin
Haftaya maç varmış agalar Vadi yayınlanmasın reytingler de düşmesin![]()
Orası da doğru zaten bu sene geçen sene ki gibi pek maç sıkıntısı olmayacak Trabzon'un Juventus'u eleyeceğini hiç mi hiç sanmıyorum yine de şansları bol olsunVadi maçtan mı korkacak aga ya![]()
Konun sinek avlamışOrası da doğru zaten bu sene geçen sene ki gibi pek maç sıkıntısı olmayacak Trabzon'un Juventus'u eleyeceğini hiç mi hiç sanmıyorum yine de şansları bol olsun
aga hangi kanalda olacakHaftaya maç varmış agalar Vadi yayınlanmasın reytingler de düşmesin
Haftaya maç varmış agalar Vadi yayınlanmasın reytingler de düşmesin![]()
Her zaman ki gibi Star olur herhaldeaga hangi kanalda olacak
bu seneki uefa maçları ntv de oluyoduHer zaman ki gibi Star olur herhalde
Yok Vadi öyle birşey yapmaz.İçiniz rahat olsuno adsızmıdır nedir öldürdüğü adamın yanındakı kadına pis şeyler yaparsa 11 yıllık vadi izleyicisi olarak gözümden düşer vadi
ben bu diziyi o tür şeyler olmuyor diye seviyordum 11 yıldırda bunu korumayı başarmıştı öpüşme sahneleri olmayan nerdeyse tek dizi kurtlar vadisi ama şimdi o adam kadına bişi yaparsa 11 yıllık vadiyi bence lekelicek senaristler öyle birşey olucağını düşünmüyorum ama lütfen vadiye yakışanı yapmaya devam edin lekelemeyin bu diziyi![]()