Kurtlar Vadisi Pusu 214.Bölüm Yorumları

23:30 - 23:45 #sbt #reyting'leri
1) KANALD: 5.83
2) ATV: 5.34
3) STAR: 4.48
4) FOX: 3.55
5) SHOW: 3.47

İyi sayılırdı bölüm. Polat'ın Cahit'in planı üzerinden yürümeye başlaması güzel oldu. Akif son zamanlarda pek bir pasif kaldı, nazar değmesin. :D

Pusat'ın mafya işleriyle uğraşması da diziye renk katıyor. Eski Vadi yeni Vadi fakretmez her zaman mafya olmalı bence dizide az ya da çok önemli değil.

Abdülhey'in olayını da amma uzattılar ha. Döneceksen dön ne nazlanıyorsun? :D

dev ekranda
hd
son ses vadi izledim müthiş oluyor ilk 45 dk durgundu sonra hareketlendi sonları süperdi vadinin
abdülheyin biran önce kendini toplaması lazım ayyaş oldu çıktı

Daha ne aksiyonu istiyorsun anlamadım Karalar sürekli çatıştı Pusat Baltazar şov yaptı Akif adamın birini kaçırdı daha ne kolaysa sen yaz. :D
bundan fazlasını yapabilecek babayiğit varsa görelim aga adamlar 5 günde 120 dk lık aksiyon dizisi çekiyolar yav Allah doyursun daha ne istiyosan
sizin düşünceniz şu her an çatışma olsun diyosunuz tamam bende öyle olsun isterim herkes ister ama bu şekil feriştahı gelse yapamaz zaten feriştahı biziz :kiki:

aksiyon dizisi kaç tane var ekranda Allah aşkına :d bi kaçak var onunda çapı belli yönetmeni daha şimdiden aksiyon çok zor diye ağlıyo düşün işte :D

Baltazar çok yakıştı vadiye inşallah hemen ölmez :D
bu arada ivan ölmemiş la çok şaşırdım şamilin kardeşi çıktı bi de :F

bundan fazlasını yapabilecek babayiğit varsa görelim aga adamlar 5 günde 120 dk lık aksiyon dizisi çekiyolar yav Allah doyursun daha ne istiyosan
sizin düşünceniz şu her an çatışma olsun diyosunuz tamam bende öyle olsun isterim herkes ister ama bu şekil feriştahı gelse yapamaz zaten feriştahı biziz :kiki:

aksiyon dizisi kaç tane var ekranda Allah aşkına :d bi kaçak var onunda çapı belli yönetmeni daha şimdiden aksiyon çok zor diye ağlıyo düşün işte :D

Baltazar çok yakıştı vadiye inşallah hemen ölmez :D
bu arada ivan ölmemiş la çok şaşırdım şamilin kardeşi çıktı bi de :F
Bende şaşırdım İvanın ölmediğine :D Kardeşim üzülmüştü öldüğüne kardeşimi çağırdım çok sevindi :D

Haftaya maç varmış agalar Vadi yayınlanmasın reytingler de düşmesin :D

Haftaya maç varmış agalar Vadi yayınlanmasın reytingler de düşmesin :D

o adsızmıdır nedir öldürdüğü adamın yanındakı kadına pis şeyler yaparsa 11 yıllık vadi izleyicisi olarak gözümden düşer vadi
ben bu diziyi o tür şeyler olmuyor diye seviyordum 11 yıldırda bunu korumayı başarmıştı öpüşme sahneleri olmayan nerdeyse tek dizi kurtlar vadisi ama şimdi o adam kadına bişi yaparsa 11 yıllık vadiyi bence lekelicek senaristler öyle birşey olucağını düşünmüyorum ama lütfen vadiye yakışanı yapmaya devam edin lekelemeyin bu diziyi :ozur::ozur::ozur:

o adsızmıdır nedir öldürdüğü adamın yanındakı kadına pis şeyler yaparsa 11 yıllık vadi izleyicisi olarak gözümden düşer vadi
ben bu diziyi o tür şeyler olmuyor diye seviyordum 11 yıldırda bunu korumayı başarmıştı öpüşme sahneleri olmayan nerdeyse tek dizi kurtlar vadisi ama şimdi o adam kadına bişi yaparsa 11 yıllık vadiyi bence lekelicek senaristler öyle birşey olucağını düşünmüyorum ama lütfen vadiye yakışanı yapmaya devam edin lekelemeyin bu diziyi :ozur::ozur::ozur:
Yok Vadi öyle birşey yapmaz.İçiniz rahat olsun :)

bölüm güzeldi arkadaşlar çok beğendim ben
baltazar ve adsız karakterleri vadiye iyi geldi
bakalım haftaya neler oalcak