Kurtlar Vadisi Pusu 214.Bölüm Yorumları

bu arada 214.bölüm fragmanında nerdeyse hepimiz boğulan kişiyi gaye diye gördük ama o kişi erkek çıktı hadi başka kadın olsa benzettik derdik ama erkeği gaye olarak nasıl gördük :F

o adsızmıdır nedir öldürdüğü adamın yanındakı kadına pis şeyler yaparsa 11 yıllık vadi izleyicisi olarak gözümden düşer vadi
ben bu diziyi o tür şeyler olmuyor diye seviyordum 11 yıldırda bunu korumayı başarmıştı öpüşme sahneleri olmayan nerdeyse tek dizi kurtlar vadisi ama şimdi o adam kadına bişi yaparsa 11 yıllık vadiyi bence lekelicek senaristler öyle birşey olucağını düşünmüyorum ama lütfen vadiye yakışanı yapmaya devam edin lekelemeyin bu diziyi :ozur::ozur::ozur:
sende herşeyde izlemem şöyle yaparım böyle yaparım diyosun izlemezsen izleme kardeşim Allah Allah :D
bende tabi ki öyle bi pislik olmasını istemem ama zırt pırt şöyle olursa izlemem böyle olursa izlemem demeni saçma buluyorum

sende herşeyde izlemem şöyle yaparım böyle yaparım diyosun izlemezsen izleme kardeşim Allah Allah :D
bende tabi ki öyle bi pislik olmasını istemem ama zırt pırt şöyle olursa izlemem böyle olursa izlemem demeni saçma buluyorum
ben izlemem demedimki gözümden düşer dedim yanı lekelenir vadi dedim özelliğide kalmaz bence zaten öyle birşey olucağını sanmıyorum ama tedirginde oldum ister istemez bütü keyfimiz kaçar yoksa :T::T::T:

ben izlemem demedimki gözümden düşer dedim yanı lekelenir vadi dedim özelliğide kalmaz bence zaten öyle birşey olucağını sanmıyorum ama tedirginde oldum ister istemez bütü keyfimiz kaçar yoksa :T::T::T:
merak etme vadide öyle şeyler olmaz vadiyi diğerlerinden ayıran bi özelikte budur :D

Baltazar ve Adsız ilaç oldu vadiye böyle bir iki karektere daha ihtiyacımız var.
ivanın ölmemesi de çok iyi oldu aga karanın belalısı olacak :D

bu arada baltazarla adsızı söylediniz ama raskolnü unuttunuz bence raskoln en süperi :D

Baltazar ve Adsız ilaç oldu vadiye böyle bir iki karaktere daha ihtiyacımız var.
vadiye yakında yeni bir karakter katılıcak zaten mr.k adında birisi büyük üstad kaneye ispanyada görevli olan mr.k türkiyeye gelicek birlikte çalısıcaksınız demişti kane hatta rahatsız olmustu poyrazın yerini doldurucak diye bekliyorduk hatta çok yakında diziye dahiil olucaktır
umarım tecrübeli bir oyuncuyla anlaşırlar :Z:Z

arkadaşlar vadide karakter biter mi ya biri gider diğeri gelir rahat olun kimler geldi geçti bu karanlık ve puslu vadide :D

vadiye yakında yeni bir karakter katılıcak zaten mr.k adında birisi büyük üstad kaneye ispanyada görevli olan mr.k türkiyeye gelicek birlikte çalısıcaksınız demişti kane hatta rahatsız olmustu poyrazın yerini doldurucak diye bekliyorduk hatta çok yakında diziye dahiil olucaktır
umarım tecrübeli bir oyuncuyla anlaşırlar :Z:Z
11 yılda o kadar adam gelip geçtiki Pana oyuncu bulmakta zorlanıyordur artık,öyle sıradan adamda almıyorlar tiyatro kökenli oyuncu almaya dikkat ediyorlar nerde o eski Kurtlar Vadisi'ndeki konsey üyesi tiyatro oyuncuları?

11 yılda o kadar adam gelip geçtiki Pana oyuncu bulmakta zorlanıyordur artık,öyle sıradan adamda almıyorlar tiyatro kökenli oyuncu almaya dikkat ediyorlar nerde o eski Kurtlar Vadisi'ndeki konsey üyesi tiyatro oyuncuları?
evet vadideki oyuncuların özellikle düşman karakterler çok karizmatik oyunculardan seçiliyor
bu yeni karakterde karizmatik uygun birisi olucaktır ama senaristler bu oyuncuyu unuttular galiba
kaç bölüm oldu hala ses yok :):):)

evet vadideki oyuncuların özellikle düşman karakterler çok karizmatik oyunculardan seçiliyor
bu yeni karakterde karizmatik uygun birisi olucaktır ama senaristler bu oyuncuyu unuttular galiba
kaç bölüm oldu hala ses yok :):):)
merak etme yeni karakterler gidince o gelir sırasını bekliyolar şimdilik baltazar raskoln adsız falan çok kişi girdi
sürgünüm agamın dediği gibi oyuncu bulmakta zorlanıyolar artık kolayda değil

merak etme yeni karakterler gidince o gelir sırasını bekliyolar şimdilik baltazar raskoln adsız falan çok kişi girdi
sürgünüm agamın dediği gibi oyuncu bulmakta zorlanıyolar artık kolayda değil
ayyy istemi betil gibi birisi hala bulunamadı bir karadenizli olarak laz ziya karakterini severek izliyorduk allah rahmet eylesin en sevdiğim oyunculardan birisiydi kendisi o ses tonu kimsede yok
:):):)

ayyy istemi betil gibi birisi hala bulunamadı bir karadenizli olarak laz ziya karakterini severek izliyorduk allah rahmet eylesin en sevdiğim oyunculardan birisiydi kendisi o ses tonu kimsede yok
öyle efsaneler kolay kolay bulunamaz efsanedir efsane
dostum olmaz hasmım yaşamazzzzzzzzz :D

Laz Ziya'dan çok diziye Seyfo Dayı ve Aslan Akbey gibi karizmatik abilik yapacak adam lazım..

Misafirlikte TV'de açıktı, ama pek bir şey anlamadım. Vadi'yi izlemeyen insanlar bile dakikalarca sessizce izlediler. Yani sohbet açma ihtiyacı hissedilmedi pek.

Son Mesajlar

Forum İstatistikleri

Konular
176,285
Üyeler
8,560
Son Üye
Fato