Olmaz bir hafta sen bir hafta ben.![]()
Az sonra Kurtlar Vadisi Pusu 214.Bölüm 1.sayfa da olacak
müzik seçimi süleyman çakırın müziği olabilrdiGüzel bölümdü abi beğendim ben Leyla hiç yoktu mesela sıkılmadım yani ama Polatın aktif olmaması beni sinir etmiyor değil..
Bu arada Pusatın sahneleri süperdi son sahne baya heyecanlandırdı bizi ama müzik seçimi daha iyi olabilirdi diye düşünüyorum.![]()
abi kusura bakmayın konuya bölüm bittikten sonra anca gelebiliyorum tv ye odaklanıyorum ben önceden reklam aralarında açıyodum şimdi reklamlarda da ayrılmıyorumbeyler dizi hakkındaki düşünceleriniz @takas @XanTier @GreatOttoman @hızlı gonzales @legolas9900 @WesTxCoasT
aga adamlar yapıyo abartma değilYoutube 2-3 saatten önce uploaded edilmez abartma istersen.![]()
Kurtlar Vadisi Pusu'nun son sahnesi için 15 dakika reklam izledim Pana Pusat ve Baltazar'ı göstermedi yazıklar olsun.
İlk sayfaya buyur aga kendi gözlerinle görYoutube 2-3 saatten önce uploaded edilmez abartma istersen.![]()
abi kusura bakmayın konuya bölüm bittikten sonra anca gelebiliyorum tv ye odaklanıyorum ben önceden reklam aralarında açıyodum şimdi reklamlarda da ayrılmıyorum
aga adamlar yapıyo abartma değilgeçen haftada eklemişti çd
agalar konuyu coşturalım hadi ya 9 sayfada kalmış![]()
İlk sayfaya buyur aga kendi gözlerinle gör
Saat en geç 03.00'a kadar Tek Parça eklenecektir