Kurtlar Vadisi Pusu 214.Bölüm Yorumları

Nihat Hatipoğlu hocam başladı iyi seyirler arkadaşlar..

Vadinin son 10 dakikasına denk geldim maalesef :( O 10 dakika çok süperdi keşke bölümün tamamını izleseydim dedim içimden.
Haftaya Çakır-Baltazar ruleti nasıl bitecek çok merak ediyorum :)

sen paylaş kardeşim bu konuda iyisin

silah boş bence

@WesTxCoasT NASIL BÖLÜMDÜ BEĞENDİN Mİ

Güzel bölümdü abi beğendim ben Leyla hiç yoktu mesela sıkılmadım yani ama Polatın aktif olmaması beni sinir etmiyor değil..

Bu arada Pusatın sahneleri süperdi son sahne baya heyecanlandırdı bizi ama müzik seçimi daha iyi olabilirdi diye düşünüyorum. :D

Vadi tek kelimeyle müthiş bi bölümdü hele sonları dehşet ötesiydi ya ağzım açık izledim
bu bölüm geçen bölüme göre uzundu vadi uzatınca arkadaşım hoşgeldin çökmüş :kiki:

Güzel bölümdü abi beğendim ben Leyla hiç yoktu mesela sıkılmadım yani ama Polatın aktif olmaması beni sinir etmiyor değil..

Bu arada Pusatın sahneleri süperdi son sahne baya heyecanlandırdı bizi ama müzik seçimi daha iyi olabilirdi diye düşünüyorum. :D
müzik seçimi süleyman çakırın müziği olabilrdi

abi kusura bakmayın konuya bölüm bittikten sonra anca gelebiliyorum tv ye odaklanıyorum ben önceden reklam aralarında açıyodum şimdi reklamlarda da ayrılmıyorum :D

Youtube 2-3 saatten önce uploaded edilmez abartma istersen. :D
aga adamlar yapıyo abartma değil :d geçen haftada eklemişti çd :D

agalar konuyu coşturalım hadi ya 9 sayfada kalmış :D

Kurtlar Vadisi Pusu'nun son sahnesi için 15 dakika reklam izledim Pana Pusat ve Baltazar'ı göstermedi yazıklar olsun.

Ivan Şamilin kardeşi çıktı eskiyi göstermeleri çok güzeldi ama Ivanın oradan nasıl sağ çıktığını da göstermeleri lazımdı. :D

Kurtlar Vadisi Pusu'nun son sahnesi için 15 dakika reklam izledim Pana Pusat ve Baltazar'ı göstermedi yazıklar olsun.

Gösterseler çok saçma olurdu haftaya kalacağı besbelliydi zaten. :)

abi kusura bakmayın konuya bölüm bittikten sonra anca gelebiliyorum tv ye odaklanıyorum ben önceden reklam aralarında açıyodum şimdi reklamlarda da ayrılmıyorum :D

aga adamlar yapıyo abartma değil :D geçen haftada eklemişti çd :D

agalar konuyu coşturalım hadi ya 9 sayfada kalmış :D

Bende yeni geldim aga kaçırdık bu bölümü. Neyse yarın internet cafede izlerim yüklüyorlar oraya oradan izliyorum :D

Son Mesajlar

Forum İstatistikleri

Konular
176,306
Üyeler
8,561
Son Üye
Kcrosfahre