sağol panpa bir ben bir destere totoşu bir takas agam bir başaldık mı durdurabilene aşk olsunsenin katkıların tartışılmaz tartışan TAŞ olur
sağol panpa bir ben bir destere totoşu bir takas agam bir başaldık mı durdurabilene aşk olsunsenin katkıların tartışılmaz tartışan TAŞ olur
bu arala rbaya transfer yapıyorlar gs ye yaklaştılarKurtlar Vadisi Pusu, oyuncu kadrosuna tecrübeli bir oyuncuyu daha dahil etti.
Dizinin bu hafta yayınlanacak olan 213. bölümünde ’Baltazar’ karakteriyle tanışacağız. Bu ilginç karaktere daha önce "Ustura Kemal", "Ezel", "Bir Çocuk Sevdim", "Pis Yedili" ve "Yol Ayrımı"nda da rol alan deneyimli oyuncu Murat Aydın hayat verecek.
zaten sizlersiz forum renksiz tatsız rutin bir forum olurdu iyi ki varsınızsağol panpa bir ben bir destere totoşu bir takas agam bir başaldık mı durdurabilene aşk olsun![]()
Pusat birkaç bölüme Baltazar'ı öldürür.bu arala rbaya transfer yapıyorlar gs ye yaklaştılar
zaten sizlersiz forum renksiz tatsız rutin bir forum olurdu iyi ki varsınız![]()
kimmiş lo bumurat aydın
@xemrexxx bu adamı tanırsın sen
- Muhteşem Yüzyıl TV Dizisi
- 2. Sezon (Kadızade Mehmet Paşa) 2011
- 1. Sezon (Kadızade Mehmet Paş
Sonuna kadar izlemezsen hatrım kalır.efsaneyi bekliyorum başım ağrıyor bugün bu baş ağrısını anca vadi alır
vadinin tedavi özelliği de var biliyosunuz![]()
seni mi kıracam aga izlerim tabiSonuna kadar izlemezsen hatrım kalır.
Afrika'da baş ağrısı tedavisi.
vadiye giren yeni oyuncu baltazar my de oynamışkimmiş lo bu![]()
my deki figuranların yükselişine yabancı değiliz panpavadiye giren yeni oyuncu baltazar my de oynamış
valla yeni bir karakter mafya ile bağlantılı bir tip olacağa benziyor pısat çakırın azalı düşmanı rolünde olacak mafya tekrar vadiye iniyormy deki figuranların yükselişine yabancı değiliz panpabu akşam neler yaptığını söyle de
![]()
büyük ihtimal divanda sülüman geldiğnde eğilip doğrrulanlardan biridirvalla yeni bir karakter mafya ile bağlantılı bir tip olacağa benziyor
ağlamaya başlıyor adam.aga bu ne yav adamın kafasına vura vura öldürecek![]()