Ondan fotoraf paylaşmasını istedim bekliyorum.iyi geceler agam Allah rahatlık versin fazla özletme bak arada uğra hiç değilse
aga bizim istihbarat başkanımız sensin![]()
Ondan fotoraf paylaşmasını istedim bekliyorum.iyi geceler agam Allah rahatlık versin fazla özletme bak arada uğra hiç değilse
aga bizim istihbarat başkanımız sensin![]()
aga süpersin yaOndan fotoraf paylaşmasını istedim bekliyorum.
Kendim için değil senin için istedim zaten.aga süpersin yaböyle haberleri direk bana yolla aga zahmet olmazsa
bir tık uzaktayım
![]()
eyvallah aga istihbarat servisimiz çalışıyorKendim için değil senin için istedim zaten.
bildiğimiz şeyleri söylemiş zaten kardeşimizAzerbaycanda vadinin durumu ne diye sordum cevaplar
-Azerbaycandada en cox izlenen kurtlar vadisi pusudu.
- Of kar yagdigi icin televizyonda set yok (((
-Bu ne ya bir dafa Omer babani gorende kurtardi, bugun Nazife anneyi goren yerde qurtardi, gelen defede Leylani gorende qurtarar
-Bütün vadicilere benden selam
-Cahit bildi?
Biriside tereciye tere satıyor bana 'Siyah Sancak Timi' beyenelim yazdı.![]()
Güzel twit atmışlarbildiğimiz şeyleri söylemiş zaten kardeşimiz
Atv Castin Bibır'a "Atarlı ergen" dedi diye sosyal medyayı ayağa kaldıran bütün ergenlerin babası bugün Atv'de Kurtlar Vadisi'ni izliyor)
Bir Twit![]()
vadi farkı de geç sözün bittiği anda kurtlar vadisi başlarMirze N-ov bu kardeşimizle konuşmaya devam ettim,saat fakından dolayı Azerbaycan'da Kurtlar Vadisi 23:00'de başlarmış
Perşembe akşamı aynı sizde olduğu gibi bizde de sokaklar boşalır diyor..Bir hafta boyunca otobüslerde sokaklarda Vadi konuşulurmuş
İnternet Cafe'lerde ençok Kurtlar Vadisi izlenirmiş.