Kurtlar Vadisi Pusu 213.Bölüm Yorumları

Kurtlar Vadisi Pusu, oyuncu kadrosuna tecrübeli bir oyuncuyu daha dahil etti.

Dizinin bu hafta yayınlanacak olan 213. bölümünde ’Baltazar’ karakteriyle tanışacağız. Bu ilginç karaktere daha önce "Ustura Kemal", "Ezel", "Bir Çocuk Sevdim", "Pis Yedili" ve "Yol Ayrımı"nda da rol alan deneyimli oyuncu Murat Aydın hayat verecek.
bu arala rbaya transfer yapıyorlar gs ye yaklaştılar

sağol panpa bir ben bir destere totoşu bir takas agam bir başaldık mı durdurabilene aşk olsun :A
zaten sizlersiz forum renksiz tatsız rutin bir forum olurdu iyi ki varsınız:oley:

efsaneyi bekliyorum başım ağrıyor bugün bu baş ağrısını anca vadi alır
vadinin tedavi özelliği de var biliyosunuz :D

aga bu ne yav adamın kafasına vura vura öldürecek :kiki:

my deki figuranların yükselişine yabancı değiliz panpa :A bu akşam neler yaptığını söyle de :A
valla yeni bir karakter mafya ile bağlantılı bir tip olacağa benziyor pısat çakırın azalı düşmanı rolünde olacak mafya tekrar vadiye iniyor

önceki bölümlerde 1 oyuncuya önem vermek için 3-4 oyuncuyu pasif yapıyordu senarsistler mesala akifi öne çıakrıcaz diye kara ve pusatı izleyemiyorduk polat bile 1-2 defa görünüyordu şimdi tüm oyuncular aynı bölümde ayrı ayrı aktif durumdalar
kara sancak göreviyle uğraşıyor pusat mafyayla akif kgt görevleriyle cahit tapınakçılarla polat ihtiyarlar heyetinde
abdülheyde naib olunca tamam olucak 😉😉😉 tüm oyuncular aynı bölümlerde ayrı ayrı aktif tutuluyor artık
kimseyi ön pilanda tutmak için başkasının önünü kesmiyorlar bu yüzden bence son bölümlerde çıkışa geçtik :love1:

agalar reklam aralarında ve bölüm bittikten sonra burdayım merak etmeyin amak onuyu coşturalım

Son Mesajlar

Forum İstatistikleri

Konular
176,289
Üyeler
8,561
Son Üye
Wturfpercomp