Kurtlar Vadisi Pusu 203.Bölüm Yorumları

Dizi biterken dikkatimi çekti jenerikte senaryo : Pana Film ekibi yazıyordu. Raci Şaşmaz büyük ihtimalle bıraktı demek ki (b)

Yeni fark ettimde panasenaryo ekibi kim veya kimler takas bunda bile gizem yapıyorlar
aga pana yazım grubu yazıyo bende anlamadım dediğim gibi bunda bile gizem yapmaya çalışıyolar senaryoyu yazanın belli olmadığı tek dizi olarak rekorlar konusuna yazıcam :kiki:

o değilde polatı bi şekilde ortaya çıkarsınlar artık Allah aşkına ya tmm vadi böyle de süper ama polat varken yok böyle olmuyo ki

Bu diziye racon lazım. Vallahi raconsuz olmuoyr ya. Kirve'nin gelip mezara o attığı mermi gibi bir racon olsa var ya... :(

yav aga vadi başladığında sen 7 yaşında ya vardın ya yoktun okula bile gitmiyordun belki nerden bilicen ki :d
Aga dedim ya Ramazan ayında Deli yürek ilk bölüm ağaca yaslanmıştı o bölümü bile hatırlıyorum diye :D benim hafıza güçlüdür Vallaha izledim Billaha izledim ya yalan borcum mu var :D

Kulaklığın kırılması kötü oldu pek izleyemicem bu bölümü :( Süper bölümdü Karanın koşun diye bağırdığı sahne beni benden aldı

Bu diziye racon lazım. Vallahi raconsuz olmuoyr ya. Kirve'nin gelip mezara o attığı mermi gibi bir racon olsa var ya... :(
aga racon dönemi bitti artık raconu keserse polat alemdar keser ancak o da ortalarda yok :D

Annesi ninni yerine Deli Yürekten bahsediyordu sanırım. :F :F :F
yok aga niniyi haydarinna ninna ninna ninanay diye söylüyodu sanırım :F

çd şaka yapıyoruz aga alınma inanıyorum sana :D

Eski sahneler ve Erkan'ın ölümü dışında çok boş bi bölümdü :(