hakan boyav inanılmaz bi oyuncu ya adam resmen yaşayarak oynuyo müthiş müthiş
karadır kaşların türküsü inanılmazdı vadide türkü çalınca süper oluyo ya
karaya çok üzüldüm keşke torunu ölmeseydi be![]()
la bi git abuzerle erdal kömürcü vadinin unutulmaz karakterleridir saçma yorum yaptın bu sefer agaVadinin bu bölümünü çok beğendim gerçekten çok güzeldi özellikle o Karanın koşun diye bağırdığı sahne de ayağa kalktım
Ben bu ikisini de sevmiyordum iyi ki çıktılarVadiden soğutuyorlardı resmen
Oha Safiyr kaçtı
la bi git abuzerle erdal kömürcü vadinin unutulmaz karakterleridir saçma yorum yaptın bu sefer aga
eski vadideki çöpçü bile efsane olmuştur
yaşı yetmez zaten ama tekrarlarını izliyo o kanal avrupadan bilmesi lazımEski vadiyi izlememiştir büyük ihtimalle bu yorumu yapmazdı çünkü.![]()
mercimeği fırına vedin mi lan itabuzerle erdal unutulurmu ya abuzerin lan it deyişi kulaklarımda hala
mercimeği fırına vedin mi lan itah ah süperlerdi süper
![]()
her hafta veriyolar bi yeni mi farkettinDüşünce ve önerileriniz icin mail afresi ve telefon numarası veriyor ne ayak
polatın 4 duvar içerisinde hapis olması benimde zoruma gidiyorPolat polat polat başka bişey demiyorin çıkarım şu adamı dört duvardan artık kabak tadını gecti
Yeni fark ettimde panasenaryo ekibi kim veya kimler takas bunda bile gizem yapıyorlarher hafta veriyolar bi yeni mi farkettin
gelde bi hafta bekle öyle bi yerde bitiriyolar ki![]()
Yok artık daha nelerEski vadiyi izlememiştir büyük ihtimalle bu yorumu yapmazdı çünkü.![]()