aga o adamları nasıl sevmezsin süperlerdi yaYok artık daha nelerben 11 senedir vadiyi izliyorum aga Allahıma çok Şükür
İzledim sevmiyordum
![]()
![]()
aga o adamları nasıl sevmezsin süperlerdi yaYok artık daha nelerben 11 senedir vadiyi izliyorum aga Allahıma çok Şükür
İzledim sevmiyordum
![]()
![]()
Nereye yetmiyoryaşı yetmez zaten ama tekrarlarını izliyo o kanal avrupadan bilmesi lazım![]()
şu uefa maçlarının perşembe olması da şansızlık malesefolcan attı 2-0 oldu maç.bu arada bu akşam ki maç enaz birkaç reytingimizi yedi
Karadenizli hemşerilerim trabzonspurun yaynında sıkı kurtlar vadisi fanatiğidir
Sen ne ara 11 yıldır izliyosun? Pusu'yu izledim dedin kaç kereYok artık daha nelerben 11 senedir vadiyi izliyorum aga Allahıma çok Şükür
İzledim sevmiyordum
![]()
![]()
yav aga vadi başladığında sen 7 yaşında ya vardın ya yoktun okula bile gitmiyordun belki nerden bilicen kiNereye yetmiyorDeli Yüreği bile izliyordum sonra Vadinin fragmanını mı ne çıkmıştı acayip sövmüştüm ama sonra kuzen sağolsun izlemeye başladık
Yok yaaga o adamları nasıl sevmezsin süperlerdi ya![]()
Jenerikte de yazıyordu İnşallah bırakmamıştırDizi biterken dikkatimi çekti jenerikte senaryo : Pana Film ekibi yazıyordu. Raci Şaşmaz büyük ihtimalle bıraktı demek ki![]()
aga pana yazım grubu yazıyo bende anlamadım dediğim gibi bunda bile gizem yapmaya çalışıyolar senaryoyu yazanın belli olmadığı tek dizi olarak rekorlar konusuna yazıcamYeni fark ettimde panasenaryo ekibi kim veya kimler takas bunda bile gizem yapıyorlar
Aga dedim ya Ramazan ayında Deli yürek ilk bölüm ağaca yaslanmıştı o bölümü bile hatırlıyorum diyeyav aga vadi başladığında sen 7 yaşında ya vardın ya yoktun okula bile gitmiyordun belki nerden bilicen ki![]()
Nereye yetmiyorDeli Yüreği bile izliyordum sonra Vadinin fragmanını mı ne çıkmıştı acayip sövmüştüm ama sonra kuzen sağolsun izlemeye başladık
aga öyle deme adam daha 2 yaşlarında falan izliyoduDeli Yürek 1998 de başladı daha lisede olduğuna göre bu dediğin imkansız gibi birşey.![]()
Hatırlıyorum Allah AllahDeli Yürek 1998 de başladı daha lisede olduğuna göre bu dediğin imkansız gibi birşey.![]()
aga öyle deme adam daha 2 yaşlarında falan izliyodu![]()
aga racon dönemi bitti artık raconu keserse polat alemdar keser ancak o da ortalarda yokBu diziye racon lazım. Vallahi raconsuz olmuoyr ya. Kirve'nin gelip mezara o attığı mermi gibi bir racon olsa var ya...![]()
yok aga niniyi haydarinna ninna ninna ninanay diye söylüyodu sanırımAnnesi ninni yerine Deli Yürekten bahsediyordu sanırım.![]()
![]()
![]()
Racon devri bitti kardeş şimdi istirihat devri başladıBu diziye racon lazım. Vallahi raconsuz olmuoyr ya. Kirve'nin gelip mezara o attığı mermi gibi bir racon olsa var ya...![]()