Vadi dediğimiz gibi 200.bölüm ile birlikte sezona yeni başladı 201.bölüm ile adeta şov yaptı 202. bölüm ile de adeta hayran bırakacak İnşallah şahsen ben hala 201. bölümün şokunu daha atlatabilmiş değilim

Bir de üstüne 202. bölüm de şov yaparsa o zaman benim kafa resmen dağılır

İnşallah artık reytinglerde hak ettiğimiz oranları almaya yavaş yavaş başlarız 15-16 ama bu bölüm 14 sınırına yaklaşacağımızı düşünüyorum. Vadi Ocak ayı ile birlikte tekrardan atağa kalkacaktır

Bu hafta saatler geriye alındı bölüm gece başlayacak İnşallah reytinglere + bir etkisi olur.
Tapınakçılar Safiye'yi bayıltmışlar. Sofi'nin kaçırılacağını bilen Cahit ise silahla adamları bekliyor
Pusat ve Akif tapınakçılara operasyon düzenliyor
Yerlerinin bulunmasından dolayı Murat'tan şüphelenen Poyraz Murat'a silah uzatıyor. Bu arada Murat'ın elleri de bağlanmış
Kara endişeli bakışlarla birine bakarken. Muhtemelen Poyraz onlara çalışması için torunu ile tehdit edecek
Cahit tapınakçıların adamlarını vuruyor
Pusat Büyük Üstad'ı vuruyor. Cahit de Üstad'ın canını kurtarmak için Pusat'ı yaralıyor
Ve Polat Alemdar kızının baş ucunda
SON OLARAK EKLEMEK İSTEDİKLERİM: Tapınakçılara düzenlenen operasyonda, eğer yaralı olan Murat oradan sağ çıkmışsa, Poyraz bu durumdan şüphelenip Murat'a silah uzatmış olabilir. Ayrıca Cahit'in tapınakçıların adamlarını vurması bence bir plan. Cahit'in Üstad'ın güvenini kesin olarak kazandıktan sonra, Mete'yi KGT ekibine vermek için bu işi Akif ile planladığını düşünüyorum
Okuduğunuz için teşekkür ederim
kurtlarvadisiforumu'ndan Yaman nickli arkadaşa teşekkürler
Yorum tek kelimeyle muazzam ya süper bir bölüm yine bizi bekliyor