Kurtlar Vadisi Pusu 202. Bölüm Fragmanı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Araf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Hayal değildir bu sefer Üstadı başkası vurduysa koruma amaçlı sıkmıştır iyice gözüne girer bu hamleyle. :D

Artık herkesin Polatı öğrenmesi lazım bir hadlerini bilsinler. :F
bi de polat cahitin karşısına çıkıyomuş cahit hala plana devam etmek için artislik yapıyomuş .kiki: fena söverim valla öyle bişey olursa :D

Güzel bir bölüm bizleri bekliyor gibi... Polat yine sahalarda (Maskeli özel timci Polat). Cahit de bu isi baya abartti Pusat'i kelgire ceviriyor...

aga o maskeli akif değil mi

evet akif o pusatla kıyafetlerini giyip operasyon yapacaklardı ya

Güzel bir bölüm bizleri bekliyor gibi... Polat yine sahalarda (Maskeli özel timci Polat). Cahit de bu isi baya abartti Pusat'i kelgire ceviriyor...

yanlışsın arkadaşım maskeli akif polat değil operasyon yapıyorlar geçen bölümün
finalini izlersen anlarsın

Dogru ya ben bir an icin Polat'a benzettim ama yinede güzel sahne olacak gibi. Ayrica bence Polat bu Bölümdede sahalarda olabilir...
zaten yüzü açık elifin yanına gitmiş iyiden iyiye ortaya çıkıyo 1-2 bölüme aksaçlı görevini bırakır

Abi Vadiye noluyor ya inşallah nazar değmez bu arada bu müziği duyunca aklıma şu video geldi ne diyorsunuz beyler @takas @XanTier

m.youtube.com/watch?v=O-jF_8Dcf_Q&gl=TR&hl=tr&guid=&client=mv-google

bence cahit pusati vurmuyor o baska biri :)
Fragman süper insallah bölüm de güzel olur :)
Müzikler tam yerinde kullanilmis helal olsun Gökhan kirdar :)
bu bölüm total 13.5+ ab 10+ olur :)

Abi Vadiye noluyor ya inşallah nazar değmez bu arada bu müziği duyunca aklıma şu video geldi ne diyorsunuz beyler @takas @XanTier

m.youtube.com/watch?v=O-jF_8Dcf_Q&gl=TR&hl=tr&guid=&client=mv-google
Yav salla ya şu videoyu :D Adam sınırları zorlamış :D

bende kötü birşey diyeceksin sandım sana katılıyorum ama vadiforumunu okusan
varya ooo en kötü sezonlar düşüncelere saygılıyım ama kurtlar vadisini izleyip izleyip
kurtlar vadisi pusu ile karşılaştırmalarından bıktım valla
Geçen seneder beri onlarla dalga geçeriz zaten burada. @takas @çocuklarduymasın @kvp falan iyi bilir :D
Bölüm bitince ilk yorum şöyleydi bizim: Bölüm süperdi ama Vadi forumundakiler kesin beğenmemiştir :F

Vadi cok feci bir bölümle geliyor.. Persembe günü ne reyting kalir, ne sosyal medya.. 21:00'den önce baslatmasa atv, bu bölüm ile 14 reyting sinirina geliriz insallah.

Forum İstatistikleri

Konular
176,294
Üyeler
8,561
Son Üye
Wturfpercomp