Kurtlar Vadisi Pusu 202. Bölüm Fragmanı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Araf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
cahit şov yapıyo arabanın üstünden zıpladığı yeri çok iyi yapmış gelime var :D bölüm fragmandan çok daha iyi olacak bu garanti büyük bi heycanla perşembeyi bekliyorum :D

pusat inşallah çelik yelekten vurulmuştur akifle çok iyi ikili oldular

yalnız fragman dehşet valla bu hafta reytingler de 13,5 14 arası alabilir

arkadaş bu dizinin her müziğimi mükemmel olur ya fragmanı izledikçe izliyorum durmadan :D gökhan kırdar rüzgar gibi esiyo artık

ben akifle pusatı seviyorum cahite konuşma tarzındanmıdır nedir bitürlü kanım ısınamadı
bu cahit oyunculuk yapmadan önce necati şaşmazın şoförüymüş galiba haber olan varmı?

valla bence bu sezon geçen hafta başladı bundan sonra dur durak yok

ben akifle pusatı seviyorum cahite konuşma tarzındanmıdır nedir bitürlü kanım ısınamadı
bu cahit oyunculuk yapmadan önce necati şaşmazın şoförüymüş galiba haber olan varmı?
evet ben dizi setine gittiğimde gördüm necati şaşmazı gölge gibi takip ederdi yağmur yağıyordu şemsiyesini tutuyordu o derece

fragman süper olmuş bu haftada 13-14 reytingleri göremezsek valla protesto edicem reyting şirketlerini

Biliyoruz aga :D
Tataroğlu müziği uzun süredir çalmıyordu :D Şimdi çalması iyi oldu :D Ancak bir gerçek var ki fragman güzel olunca bölüm güzel olmuyor İnşallah bu kez tam tersi olur

Fragman bile harika ötesi, bölümü düsünemiyorum suan. Reytingler insallah tavan yapacak.
Müziklere yogunlasilmis yine, buna cok sevindim.

valla geçen hafta herkesin çok beğenisini aldı bu hafta bir reyting süprisi beklıyorum
geçen hafta hem maça rağmen hemde 1 haftalık aradan dönüşe rağmen artış gösterdi bu hafta geçen haftanın gazıyla ve bu haftanın fragmanıyla uçuşa geçecez bence