- Reaksiyon puanı
- 31,942
- Puanı
- 860
Şu ana kadar 10 kez izlemişimdirarkadaş bu dizinin her müziğimi mükemmel olur ya fragmanı izledikçe izliyorum durmadangökhan kırdar rüzgar gibi esiyo artık
inşallah hayaldir ve bence de hayal pusatı niye vursun ya o kadar da değilCahit'in Pusat'ı vurduğu sahne bence yine hayal![]()
evet ben dizi setine gittiğimde gördüm necati şaşmazı gölge gibi takip ederdi yağmur yağıyordu şemsiyesini tutuyordu o dereceben akifle pusatı seviyorum cahite konuşma tarzındanmıdır nedir bitürlü kanım ısınamadı
bu cahit oyunculuk yapmadan önce necati şaşmazın şoförüymüş galiba haber olan varmı?
aga 13 kesin 14 belli olmazfragman süper olmuş bu haftada 13-14 reytingleri göremezsek valla protesto edicem reyting şirketlerini
Biliyoruz agaben akifle pusatı seviyorum cahite konuşma tarzındanmıdır nedir bitürlü kanım ısınamadı
bu cahit oyunculuk yapmadan önce necati şaşmazın şoförüymüş galiba haber olan varmı?
evet ben dizi setine gittiğimde gördüm necati şaşmazı gölge gibi takip ederdi yağmur yağıyordu şemsiyesini tutuyordu o derece
valla geçen hafta herkesin çok beğenisini aldı bu hafta bir reyting süprisi beklıyorumaga 13 kesin 14 belli olmaz
geçen hafta hem maça rağmen hemde 1 haftalık aradan dönüşe rağmen artış gösterdi bu hafta geçen haftanın gazıyla ve bu haftanın fragmanıyla uçuşa geçecez bencevalla geçen hafta herkesin çok beğenisini aldı bu hafta bir reyting süprisi beklıyorum
inşallah hayaldir ve bence de hayal pusatı niye vursun ya o kadar da değil