Kurtlar Vadisi Pusu 202. Bölüm Fragmanı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Araf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Nazar değmesin dedim özellikle.
kusura bakmayın dikkatli okumamamışım aynı anda bir çok yere bakınca
kafa karışıyor doğal olarak

yok bu sefer 201.bölümü beğendiler hayret dedim bende valla

Vadi cok feci bir bölümle geliyor.. Persembe günü ne reyting kalir, ne sosyal medya.. 21:00'den önce baslatmasa atv, bu bölüm ile 14 reyting sinirina geliriz insallah.

inşallahh klavyenize sağlık valla

Abi Vadiye noluyor ya inşallah nazar değmez bu arada bu müziği duyunca aklıma şu video geldi ne diyorsunuz beyler @takas @XanTier

m.youtube.com/watch?v=O-jF_8Dcf_Q&gl=TR&hl=tr&guid=&client=mv-google
aga videoyu ilk defa gördüm bunu yapan neyin kafasını yaşıyor bu ne böyle
saçmalığın daniskası resmen

ben artık cahite alıştım ılk başlarda itiiciydii ama haftalar geçtikçe rolüne oturmaya başladı

Ekli dosyalar

• am.ak.fbcdn.net_sphotos_c.ak_hphotos_ak_prn1_524435_10151179919831119_911457688_n.jpg
    74.9 KB · Hit: 22
Senaristler Cahit'e neler yaptırıyor iyice. Müzikleri 2. Defa diyeceğim ama gerçekten harika ya.... Bayıldım.

Vadi dediğimiz gibi 200.bölüm ile birlikte sezona yeni başladı 201.bölüm ile adeta şov yaptı 202. bölüm ile de adeta hayran bırakacak İnşallah şahsen ben hala 201. bölümün şokunu daha atlatabilmiş değilim
Bir de üstüne 202. bölüm de şov yaparsa o zaman benim kafa resmen dağılır
İnşallah artık reytinglerde hak ettiğimiz oranları almaya yavaş yavaş başlarız 15-16 ama bu bölüm 14 sınırına yaklaşacağımızı düşünüyorum. Vadi Ocak ayı ile birlikte tekrardan atağa kalkacaktır
Bu hafta saatler geriye alındı bölüm gece başlayacak İnşallah reytinglere + bir etkisi olur.

Tapınakçılar Safiye'yi bayıltmışlar. Sofi'nin kaçırılacağını bilen Cahit ise silahla adamları bekliyor

Pusat ve Akif tapınakçılara operasyon düzenliyor

Yerlerinin bulunmasından dolayı Murat'tan şüphelenen Poyraz Murat'a silah uzatıyor. Bu arada Murat'ın elleri de bağlanmış

Kara endişeli bakışlarla birine bakarken. Muhtemelen Poyraz onlara çalışması için torunu ile tehdit edecek

Cahit tapınakçıların adamlarını vuruyor

Pusat Büyük Üstad'ı vuruyor. Cahit de Üstad'ın canını kurtarmak için Pusat'ı yaralıyor

Ve Polat Alemdar kızının baş ucunda

SON OLARAK EKLEMEK İSTEDİKLERİM: Tapınakçılara düzenlenen operasyonda, eğer yaralı olan Murat oradan sağ çıkmışsa, Poyraz bu durumdan şüphelenip Murat'a silah uzatmış olabilir. Ayrıca Cahit'in tapınakçıların adamlarını vurması bence bir plan. Cahit'in Üstad'ın güvenini kesin olarak kazandıktan sonra, Mete'yi KGT ekibine vermek için bu işi Akif ile planladığını düşünüyorum

Okuduğunuz için teşekkür ederim

kurtlarvadisiforumu'ndan Yaman nickli arkadaşa teşekkürler

Yorum tek kelimeyle muazzam ya süper bir bölüm yine bizi bekliyor

Ekli dosyalar

• as6.postimg.org_ad9a739ep_vlcsnap_2013_10_28_18h59m43s131.png
    172.9 KB · Hit: 17
  • as6.postimg.org_miyhhho4h_vlcsnap_2013_10_28_19h02m35s84.png
    157.9 KB · Hit: 17
  • as6.postimg.org_vyiy8fvj5_vlcsnap_2013_10_28_19h02m49s203.png
    160.8 KB · Hit: 17
Son düzenleme:
Fragman ile ilgili bir gif yaptım İnşallah beğenirsiniz

Hata olmuş sanırım artık yarın sabah düzeltirim
Şimdi mobile geçmek zorundayım sabaha kadar mobil

Doğru ya, saatler alındı. Artık daha iyi reyting alırız

doğru müziğin doğru sahnede kullanılması çok önemli gerçekten bu dediğim olunca vadi adamı fena coşturuyo geçen bölüm bunun kanıtı