çaldı polatın ofisi yapılırken depo gibi bir yere taşınmıştı palaska zafer hakanların olduğu bölümlerde depoya baskın yapılmıştı ahu orada ayağından vurulmuştu polat kucağına alırken tanrıdan dilerim çalmıştı öyle hatırlıyorumTanrıdan diledim Eliften sonra hiç çalmadı, çalmazda maalesef..
çaldı polatın ofisi yapılırken depo gibi bir yere taşınmıştı palaska zafer hakanların olduğu bölümlerde depoya baskın yapılmıştı ahu orada ayağından vurulmuştu polat kucağına alırken tanrıdan dilerim çalmıştı öyle hatırlıyorum
Bir tüyo bu kadar saçma olur benceKurtlar Vadisi Pusu 198. Bölümünden Bir Tüyo:
Akif'e silah dayayan kişi Cahit
Bir tüyo bu kadar saçma olur benceAdamlar aynı şehri bırak, aynı ülkede bile değiler
Adam biliyor ya.çaldı polatın ofisi yapılırken depo gibi bir yere taşınmıştı palaska zafer hakanların olduğu bölümlerde depoya baskın yapılmıştı ahu orada ayağından vurulmuştu polat kucağına alırken tanrıdan dilerim çalmıştı öyle hatırlıyorum
sAdamın işi gücü kopya, Vadi bölümüne açtığı konular da hep KV forumundan kopya, nasıl izin veriyolar anlamadımKesin Kurtlar Vadisi forumundan kopyalamıştır.
Çd ye laf yokAdam biliyor ya.Baktım, 17. Bölüm KVP, çalıyor
sAdamın işi gücü kopya, Vadi bölümüne açtığı konular da hep KV forumundan kopya, nasıl izin veriyolar anlamadım
Hee ya .DKesin Kurtlar Vadisi forumundan kopyalamıştır.
Reyiz deme be aga yapma ben reyiz meyiz değilimKızma reyiz gerçekler.
Hiçte bile
Reyiz deme be aga yapma ben reyiz meyiz değilim
Olsun ben hoşlanmıyorum öyle şeylerden. Haluk reyiz Mahoni reyiz Destere reyiz Rüzgargülü reyiz falan onların arasına sokmayın beniKötü bir şey değil ki "reyiz"
hafızaya bak ya inanılmaz ben o sahneyi bile hatırlamıyorum asıl yaşlanması gereken sensin biz yaşlanıyoruz abi işe bakçaldı polatın ofisi yapılırken depo gibi bir yere taşınmıştı palaska zafer hakanların olduğu bölümlerde depoya baskın yapılmıştı ahu orada ayağından vurulmuştu polat kucağına alırken tanrıdan dilerim çalmıştı öyle hatırlıyorum
Aynen aga ben bile hatırlamıyorumçd post kasmayı ve kopyala yapıştır yapmayı bırak artık uyarmicam valla banlanıcaksın söylim
vadiye son 1 gün silahı dayayan abdülhey mi acaba
hafızaya bak ya inanılmaz ben o sahneyi bile hatırlamıyorum asıl yaşlanması gereken sensin biz yaşlanıyoruz abi işe bak
Bekliyoruz İnşallah geçen hafta ki gibi gerçekçi olurEşref Bey twitterdan açıklamış senaryo gereği ölmemiş yeni karakter falan değil yani reyiz nasıl kurtuldu bir flashback atarlar herhalde.@takas @XanTier @china_shangai
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?