Polat Şaşmaz
Favori Üye
Vadi İnşallah beklentilerimizi karşılaryarın inşaallah burda kıyametler kopacak
inşaallah kardeş takas ve diğer arkadaşlar nerdeVadi İnşallah beklentilerimizi karşılar
Takas bir yere gitmiş herhalde bilgisayarı açık ama bir şeye bakmıyorinşaallah kardeş takas ve diğer arkadaşlar nerde
harbiden tutturmuşum 17. bölüme baktım hemen hemen tutmuş sayılırHatırlıyorum da sanki Tanrıdan diledim çalmamıştı ama yanılıyor da olabilirim.![]()
Adam biliyor ya.Baktım, 17. Bölüm KVP, çalıyor
ben bile kendime inanamadım
harbiden tutturmuşum 17. bölüme baktım hemen hemen tutmuş sayılır
adam vadinin kitabını yazar buraya biz onun yanında çocuğuz daha agaGördüm abi helal olsun ne diyelim dikkatli bir izleyici olduğun açık sahneyi hatırladım ama çıkaramamıştım müziği.![]()
adam vadinin kitabını yazar buraya biz onun yanında çocuğuz daha agaama ben tekrar izleme başlayınca kitabını yazarım orası ayrı
![]()
utandırma beni takas o bölümler benim için çok önemli bölümlerdi tamda ergenekon sürecini anlatıyorlardı siyasetle çok ilgiliymdr o yüzden o anları ıyı hatırlarımadam vadinin kitabını yazar buraya biz onun yanında çocuğuz daha agaama ben tekrar izleme başlayınca kitabını yazarım orası ayrı
![]()
aynen aga baya oldu daha dün ne yediğimi hatırlamıyorum makarna mı yemiştim nohut mu ikilemde kaldım meselaAynen üstünden çok sular aktı o bölümlerin![]()
yok yok mütevazi olmamalısın gerçekleri söylüyoruzutandırma beni takas o bölümler benim için çok önemli bölümlerdi tamda ergenekon sürecini anlatıyorlardı siyasetle çok ilgiliymdr o yüzden o anları ıyı hatırlarım
aynen eskisine göre kilo aldı yarasın tosunumahacı polatta çok kilo aldı bu aralar evlılık yaradı adama
Polat masa başı işe döndüğü için çoğunluk pek memnun değil bu gidişten. Bence çok güzel bu hali, ama tabiiki herkes benim gibi düşünmüyor. Zamanlar Polat sahalara geri döner, o zaman 12 reyting, düşük olarak tabir edilir aramızda yenidenyarın allahın izniyle 12 reyting alsak çok iyi olur tabi ab de 10 olursa tadından yenmez
O zamanlar bizim aklımız tam basmıyodu tabii, biz pek iyi bilmiyoruz o yüzden. Ergendik o zamanlar. Eegenekon'un adından başka bi şey bilmezdikutandırma beni takas o bölümler benim için çok önemli bölümlerdi tamda ergenekon sürecini anlatıyorlardı siyasetle çok ilgiliymdr o yüzden o anları ıyı hatırlarım
aynen eskisine göre kilo aldı yarasın tosunuma![]()
tekrar izlemenizi tavsiye ederim o bölümleri vadide sığınaklardan silahlar roketatralar el bombaları çıkardı birkaç hafta sonra ergenekon yapılanması kapsamında sığınaklardan aynı malzemeler çıkardı haberlerde yine vadi bildi diye haberler yapılırdıPolat masa başı işe döndüğü için çoğunluk pek memnun değil bu gidişten. Bence çok güzel bu hali, ama tabiiki herkes benim gibi düşünmüyor. Zamanlar Polat sahalara geri döner, o zaman 12 reyting, düşük olarak tabir edilir aramızda yenidenŞimdilik 11-12 ideal.
O zamanlar bizim aklımız tam basmıyodu tabii, biz pek iyi bilmiyoruz o yüzden. Ergendik o zamanlar. Eegenekon'un adından başka bi şey bilmezdik![]()
KVP 197 bölümünn hepsi PC'de var, eskiyi de indirip izleyeceğim ama ne zaman kim bilirtekrar izlemenizi tavsiye ederim o bölümleri vadide sığınaklardan silahlar roketatralar el bombaları çıkardı birkaç hafta sonra ergenekon yapılanması kapsamında sığınaklardan aynı malzemeler çıkardı haberlerde yine vadi bildi diye haberler yapılırdı