Kurtlar Vadisi Pusu 198.Bölüm Fragmanı

AB 10 reyting görmek lazım artık çok fazla ses çıkıyor. :D

Tanrıdan diledim Eliften sonra hiç çalmadı, çalmazda maalesef..
çaldı polatın ofisi yapılırken depo gibi bir yere taşınmıştı palaska zafer hakanların olduğu bölümlerde depoya baskın yapılmıştı ahu orada ayağından vurulmuştu polat kucağına alırken tanrıdan dilerim çalmıştı öyle hatırlıyorum

çaldı polatın ofisi yapılırken depo gibi bir yere taşınmıştı palaska zafer hakanların olduğu bölümlerde depoya baskın yapılmıştı ahu orada ayağından vurulmuştu polat kucağına alırken tanrıdan dilerim çalmıştı öyle hatırlıyorum

Hatırlıyorum da sanki Tanrıdan diledim çalmamıştı ama yanılıyor da olabilirim. (b)

Adam biliyor ya. :D Baktım, 17. Bölüm KVP, çalıyor :)

Kesin Kurtlar Vadisi forumundan kopyalamıştır. :F
sAdamın işi gücü kopya, Vadi bölümüne açtığı konular da hep KV forumundan kopya, nasıl izin veriyolar anlamadım :D

Hiçte bile
1331484323430.gif
1331484040936.gif

Kızma reyiz gerçekler. :F
Reyiz deme be aga yapma ben reyiz meyiz değilim

çd post kasmayı ve kopyala yapıştır yapmayı bırak artık uyarmicam valla banlanıcaksın söylim

vadiye son 1 gün silahı dayayan abdülhey mi acaba

hafızaya bak ya inanılmaz ben o sahneyi bile hatırlamıyorum asıl yaşlanması gereken sensin biz yaşlanıyoruz abi işe bak :kiki:

çd post kasmayı ve kopyala yapıştır yapmayı bırak artık uyarmicam valla banlanıcaksın söylim

vadiye son 1 gün silahı dayayan abdülhey mi acaba

hafızaya bak ya inanılmaz ben o sahneyi bile hatırlamıyorum asıl yaşlanması gereken sensin biz yaşlanıyoruz abi işe bak :kiki:
Aynen aga ben bile hatırlamıyorum :kiki:

Forum İstatistikleri

Konular
176,294
Üyeler
8,561
Son Üye
Wturfpercomp