Kurtlar Vadisi Pusu 198.Bölüm Fragmanı

İşgüzarlık yapıyorlar birazdan düşer umarım. :D

Nereden buldun bunu çok donuyor neyse ilk mesaja ekledim şimdilik idare edin yazete bu gece yayınlamayacak herhalde..

yazete uyumuş heralde sitede en ufak değişiklik yok :kiki: neyse fragman çıktı ya gerisi mühim değil izleyelim bakalım :D

vadi forumundan kvpana youtube yüklemiş ama donuyo gördüğüm kadarıyla süper ötesi bi fragman ama net değil donuyo
müzik süper hastayım şu müzği operasyon sahnelerinde çalmalı sürekli gökhan reyiz duy sesimizi be duy

Fragman çok iyi tv'de görünce heyacanlanmıştım direk yarın ayrıntılı izleriz fragmanı yazete de yayınlar adamlar uyuya kalmış. :F

işte benim ısrarla operasyon sahnelerinde çalsın dediğim müzik bu uzun versiyonu var 4 dk lık falan adamı uçurur coşturur inşallah çalar bu bölüm gladiodan falan daha güzel :D
Aga hani Polat'ın yüzü sargılıydı Akif'i kurtarmaya gitmişlerdi Akif vurulmuştu ya o sahnede çalan müzik de süper :D Ben bir dinledim günde 25-30 kez dinliyom :D

işte benim ısrarla operasyon sahnelerinde çalsın dediğim müzik bu uzun versiyonu var 4 dk lık falan adamı uçurur coşturur inşallah çalar bu bölüm gladiodan falan daha güzel :D

yok be aga ne halosu bu operasyon müziği :D

Halo helikopterle kaçırıldığında operasyon müziğiydi ilk o zamanlar çıktı öyle kalmış işte anla. :D

Oh yeah, pek bir şey anlaşılmadı ama güzel fragman ilk izlenim olarak. :D

yok be aga ne halosu bu operasyon müziği :D

Vadi'nin hemen her müziğini severim ama benim için tartışmasız en iyi müziği bu.Eşi benzeri yok kesinlikle...Aşırı derecede gaz veriyor. :D