işgüzarlıkta ellerine kimse su dökemez pananınİşgüzarlık yapıyorlar birazdan düşer umarım.![]()
Sen beni güldürdün Allah da seni güldürsün abigeçen hafta olduğu gibi devreleri yakmanı bekliyor pana film
hayat boyu hep gül inşaallahSen beni güldürdün Allah da seni güldürsün abi![]()
Vadi forumundan aldım KvPana kardeşim yükledi sağolsunNereden buldun bunu çok donuyor neyse ilk mesaja ekledim şimdilik idare edin yazete bu gece yayınlamayacak herhalde..
işte benim ısrarla operasyon sahnelerinde çalsın dediğim müzik bu uzun versiyonu var 4 dk lık falan adamı uçurur coşturur inşallah çalar bu bölüm gladiodan falan daha güzelOff müziğe gel.
Fragman da 10 numara bekliyoruz sabırsızlıkla...
yok be aga ne halosu bu operasyon müziğiHalo kaçırılış pusu müziğin adı en sevdiğim müziklerden.![]()
Aga hani Polat'ın yüzü sargılıydı Akif'i kurtarmaya gitmişlerdi Akif vurulmuştu ya o sahnede çalan müzik de süperişte benim ısrarla operasyon sahnelerinde çalsın dediğim müzik bu uzun versiyonu var 4 dk lık falan adamı uçurur coşturur inşallah çalar bu bölüm gladiodan falan daha güzel![]()
işte benim ısrarla operasyon sahnelerinde çalsın dediğim müzik bu uzun versiyonu var 4 dk lık falan adamı uçurur coşturur inşallah çalar bu bölüm gladiodan falan daha güzel
yok be aga ne halosu bu operasyon müziği![]()
işte benim ısrarla operasyon sahnelerinde çalsın dediğim müzik bu uzun versiyonu var 4 dk lık falan adamı uçurur coşturur inşallah çalar bu bölüm gladiodan falan daha güzel
yok be aga ne halosu bu operasyon müziği![]()
hee tmm anladımHalo helikopterle kaçırıldığında operasyon müziğiydi ilk o zamanlar çıktı öyle kalmış işte anla.![]()