Kurtlar Vadisi Pusu 184. Bölüm Fragmanı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Lawrence
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
vaşhhhhhhhhh.....mynette rekora koşuyo yine video.......bu haftada rekorlar bizi bekliyor....(e)(H)[8D]:bhr:.

yesssssssssssssssssssssssss...mynettttttttttttttttttttttttttttttttt...:D

- - - Ekleme - - -

yesssssssssssssssssssssssss...mynettttttttttttttttttttttttttttttttt...:D

23 saatte;

Mynette 600 Bin
Yazete TV'de 532 Bin
PanaDizi de 342 Bin kez izlenmiş :oley:

Fragmanı Ne Yalan Söyliyim Beğenmedim :(
Ama En Aksiyonsuz Vadinin Bile Gideri Var :)

voşhhhhhhhhhhhhh........vadi bu hafta reytinglerden uçurtma yapıp prıme tımede uçacak....tut şu borunun ucunu döşüyelim abiiii......:aynen:de gidinin reklamı de.............

Fragman süper bölümde aynı süperlikte olacak İnşallah.Polatın yüzü sonunda açılıyo beklenen bölüm geldi.Poyraz da sezon finaline kadar yaşar.

- - - Ekleme - - -

Haydar hain olmayabilir belki PolatHaydarı Senceri yakalamak için ayarlamıştık.Ama hain olma ihtimali yüksek:) Vadi formunda gördüm Cahit de Polat ve Abdülhey gibi kgt den olabilirmiş:)

- - - Ekleme - - -

Haydar hain olmayabilir belki PolatHaydarı Senceri yakalamak için ayarlamıştık.Ama hain olma ihtimali yüksek:) Vadi formunda gördüm Cahit de Polat ve Abdülhey gibi kgt den olabilirmiş:)

- - - Ekleme - - -

vaşşhhhhhhhhhhhhhhhhhh....mynet 830 bini... yazete 650 bini geçmekte......perşembeye kadar ikiside 1 milyon garanti gibi....😱ha::satellite::hihi::bağır:[sm=s16.gif]:utan2::lemo::topsy_turvy::black_eyed::dread:😛eaceful::sulkiness::applause::dejection::cloud:bu habere tüm smıleler feda olsun....

fragman süper ötesi yine gel perşembe gel